Reviews – lieve woorden van stellen die jullie voorgingen

Ik prijs mezelf ontzettend gelukkig met de bruidsparen die ik voorgaande jaren al mocht fotograferen. Lees hieronder een aantal van hun reacties.

 • Vanaf onze eerste afspraak wisten we meteen dat we Denise als onze fotograaf wilden. Ze is vrolijk, toegankelijk en professioneel. Denise luistert goed en dat hebben we teruggezien in de foto's. Hiernaast was het erg fijn om vooraf al eens te 'oefenen' met de loveshoot. Naast dat ze een hele goede fotograaf is, was het ook gewoon erg gezellig om haar erbij te hebben!

  Ronny & Naomi
  Ronny & Naomi BRUILOFT
 • Denise heeft als onze trouwfotograaf het verhaal van onze prachtige dag weten te vangen in beeld. Wij kunnen haar dan ook van harte aanbevelen aan aanstaande bruidsparen die op zoek zijn naar een fotograaf die alle emoties en waardevolle momenten vastlegt. Het hele proces in aanloop naar onze trouwdag verliep soepeltjes. Eerst de kennismaking waarbij wij ons direct op ons gemak voelden bij Denise en daarna haar ondersteuning en tips rondom het voorbereiden van onze dag. Overal is over nagedacht. Enkele maanden voor de bruiloft gingen we met Denise op pad voor een pre-weddingshoot, een mooi voorproefje en voor ons een fijne manier om even te wennen aan de positie voor de camera. Ook hier slaagde Denise erin om ons op ons gemak te stellen en met leuke opdrachtjes lukte het haar om onze band op beeld vast te leggen en een geweldige rapportage te maken om onze uitnodigingen compleet te maken. Op onze grote dag bewoog Denise feilloos tussen de gasten door en hebben wij zelf nauwelijks gemerkt dat ze de hele dag foto's heeft gemaakt. Ondanks dat heeft ze elk moment en elk detail voor ons vastgelegd. De foto's zijn stuk voor stuk prachtig geworden. Ze beschrijven het gevoel van onze dag en zowel wijzelf alsook alle gasten staan erop zoals wij iedereen kennen. Na de bruiloft kregen wij heel snel een sneak peak van de eerste geweldige foto's, dit heeft het fijne gevoel van onze dag helemaal verlengd tot weken later. Na de volledige rapportage te hebben ontvangen kon het maken van het album beginnen en ook hierin heeft Denise samen met ons alle mogelijkheden verkend en werd geen enkele moeite gespaard om er een prachtige herinnering van te maken waar we nog jaren plezier van kunnen hebben. De kwaliteit van het album en de pagina's is ongekend, met als kers op de taart de opdruk op de kaft die volledig is gematcht met de stijl van onze uitnodigingen. De afgelopen maanden hebben we de foto's en ons prachtige album herhaaldelijk teruggekeken en elke keer weer komen de warme gevoelens van deze dag naar boven. Dat is voor ons enorm waardevol en we zijn Denise daar enorm dankbaar voor. Kortom Denise is een toppertje, en haar wil je erbij hebben op die mooie dag waarop jullie ja zeggen tegen elkaar!

  Roel & Eline
  Roel & Eline 23.06.2023
 • We kunnen niet genoeg benadrukken hoe fantastisch Denise is! Onze trouwdag was absoluut magisch, en Denise wist de sfeer en emoties op een fenomenale manier vast te leggen. Wat we vooral waardeerde, is dat we allebei niet van geposeerde foto's houden, en ze begreep dat perfect. De foto's voelen echt en spontaan aan, en ze ving de essentie van de dag op een prachtige manier. Niet alleen de foto's zelf waren geweldig, maar ook het hele proces voorafgaand aan de bruiloft was fantastisch. Het kennismakingsgesprek, vragenlijsten, overleggen etc. Denise doet echt ontzettend haar best om je te leren kennen voorafgaand de bruiloft zodat ze erachter komt wat belangrijk is voor ons en wat een beetje onze stijl is! Ook na de bruiloft tijdens onze huwelijksreis kwam ze al met een sneakpeek waar we meteen ontroerd door waren! Hierna volgt het maken van het fotoboek, alles gaat stap voor stap maar Denise weet hier een hele beleving van te maken! Als je op zoek bent naar een fotograaf die niet alleen geweldige foto's maakt, maar ook de sfeer en de essentie van je speciale dag vastlegt, kan ik deze fotograaf van harte aanbevelen. Ze heeft onze trouwdag nog specialer gemaakt, dankzij Denise hebben we een blijvende tastbare herinnering.

  Dominic & Fleur
  Dominic & Fleur 10.06.2023
 • Wij zijn Denise mega dankbaar! Super leuk mens om erbij te hebben, maar tijdens de belangrijke momenten op de dag blijft ze volledig onder de radar. Ze heeft zowel oog voor het bruidspaar als de gasten op de dag zelf! Stelt je gerust en bedenkt leuke dingen tijdens de shoot. Super mooi resultaat en mega blij met alle foto's en het album van onze dag! Bedankt Denise!

  Chris & Nadyne
  Chris & Nadyne 11.08.2023
 • Denise heeft onze mooie dag gefotografeerd. We waren al getrouwd voor de wet, maar we vierden de liefde later nog door corona met onze familie. We zijn heel dankbaar dat Denise onze foto's heeft gemaakt. Ze zijn super mooi geworden, en kunnen lekker nagenieten van de foto's.

  Roos & Michael
  Roos & Michael 11.06.2022
 • Denise heeft onze bruiloft vastgelegd op de foto. Ze is een fijn persoon om mee te werken. Ze heeft ons goed geholpen met haar creativiteit. Tijdens de bruiloft is ze onopvallend aanwezig maar met een prachtig resultaat.

  Twan & Jolanda
  Twan & Jolanda 02.06.2023
 • Denise is bij ons aanwezig geweest tijdens onze bruiloft, maar dit hebben wij nauwelijks gemerkt. Zij gaat zo op in de momenten, ziet dingen die wij zelf niet gezien hebben en legt deze echt vast. Natuurlijk hebben wij een paar geposeerde foto's, maar het meerendeel van onze foto's zijn zoals het echt ging, en dan prachtig vast gelegd. Al onze gasten waren erg te spreken over haar als persoon, maar wij ook zeker! Het is zn lieve, gezellige meid. Echt een aanvulling voor je dag. Ook niet te vergeten hoe het hele contact al voor de bruiloft is geweest: super leuke mailtjes met allerlei tips om een voor een af te strepen. to do lijstjes voor naar de grote dag. Niet alles in 1x maar stap voor stap. Zo fijn en zo professioneel!! Ik had echt geen andere fotografe willen hebben en raad haar echt iedereen aan!! Denise, nogmaals super bedankt voor het vastleggen van onze dag; onze herinneringen voor altijd!

  Remy & Ineke
  Remy & Ineke 07.07.2023
 • Afgelopen zomer stond onze trouwdag in Frankrijk op de planning. Door de Corona lockdown hebben we helaas allen digitaal afgesproken, dus op goed gelukt voor Denise gekozen. We zagen Denise voor het eerst op de dag voor de bruiloft en het klikte gelijk. De dag zelf was echt geweldig en Denise zorgde ervoor dat ze anoniem aanwezig was om de foto's van de mooiste dag van ons leven vast te leggen. Tijdens de fotoshoot liet ze merken dat ze een echt gevoelsmens is, wat een relaxte sfeer maakte ze ervan! En het eindresultaat is dan ook echt verbluffend! Denise, bedankt voor de geweldige samenwerking en het fantastische eindresultaat!! Het boek is geweldig geworden!

  Jolanda & Martijn
  Jolanda & Martijn 23.06.2021
 • Denise heeft meer dan ‘gewoon’ haar werk gedaan op onze trouwdag. Het begon eigenlijk al bij de kennismaking. Alsof je bij een oude vriend op bezoek was. We waren snel overtuigd dat zij onze dag mocht vastleggen. Van tevoren houdt ze je op de hoogte en stelt ze de juiste vragen om ook voorbereid aan de trouwdag te beginnen. Het vertrouwen wat ze hier geeft is dan ook erg fijn, het neemt absoluut de stress weg omdat je er zeker van bent dat Denise weet wat ze komt doen en dat wij wisten wat wij van haar konden verwachten. Op de dag zelf wist ze zich subtiel op de achtergrond te houden en ook een beetje te sturen, bij bijvoorbeeld groepsfoto’s, waar nodig. De foto's vangen op een natuurlijke manier de emoties van het moment, zonder geforceerd over te komen. Alle kleine belangrijke momentjes, waarvan we niet hadden verwacht dat die vastgelegd waren, daar zijn foto’s van. We hebben net het fotoboek binnen en hier hadden we maar 1 reactie: WAUW. We zijn dankbaar voor de mooie herinneringen die ze heeft vastgelegd en bevelen haar absoluut aan voor stellen die op zoek zijn naar een getalenteerde fotograaf met een fijne balans tussen deskundigheid en gezelligheid.

  Joris & Kris
  Joris & Kris 25.08.2023
 • Waar moet ik toch beginnen om jou te bedanken! Ondanks dat ik zelf ik België woon kwam ik zes jaar terug bij jou terecht voor een love shoot, waarom? Na het doorgaan van jou website kreeg ik gewoon zelf lekker zin om voor de camera te gaan staan. Iets wat voor mij helemaal niet vanzelf sprekend is. Nu zoveel jaren later was het voor ons dan ook niet moeilijk om onze trouwfotograaf te zoeken. Die stond in ons hoofd al lang vast van 2016. De leuke gesprekken voor de trouw en de handige mailtjes met tips zorgde stiekem toch altijd voor geruststelling. Ook na de trouw verliep alle communicatie super goed en daar waren ze dan onze foto's! Enorme plaatjes die onze dag perfect hebben vastgelegd. Het was moeilijk kiezen voor onze trouwalbum maar wanneer deze thuis aankwam was hij helemaal wat we wilde. Toen we de ouderalbums uit deelde werden er ook enorm veel complimenten gegeven op de kwaliteit, het oog voor details en de schikking van de foto's. Je bent erg goed in wat je doet en dit mag zeker gezegd worden! Enorm bedankt voor alles, wij zien elkaar zeker nog een keertje terug!

  Jeroen & Anke
  Jeroen & Anke 16.09.2023
 • Vanaf de eerste afspraak hadden wij een fijn gevoel bij Denise en de keuze voor een bruidsfotograaf was dan ook snel gemaakt. Vooraf hebben we een aantal maanden geleden nog een gezinsshoot gedaan, een aanrader en zo leerden we elkaar nog beter kennen. Denise is een professional en dat merkte wij goed aan de voorbereiding m.b.t. de bruiloft, mails met goede tips en nuttige info. Op de dag zelf was niets teveel gevraagd en was het ook hartstikke gezellig. Wij zullen Denise dan ook zeker aanbevelen naar andere toe. Mochten wij t.z.t. nog eens gebruik willen maken van één van jou shoots, komen wij zeker weer bij jou uit.

  Roeland & Anneloes
  Roeland & Anneloes 20.05.2022
 • Voordat we onze eerste afspraak hadden gepland wisten we al zeker dat Denise onze bruidsfotograaf moest worden. En na het eerste gesprek werd dit gevoel meteen bevestigd. Op onze dag hebben wij Denise heel de dag niet opgemerkt en tijdens de shoot zorgde ze voor een relaxte en gezellige sfeer. Wij hebben van alle gasten zoveel complimenten ontvangen over Denise dat ze zo professioneel is. Wij willen je nogmaals bedanken voor de mooie foto's van onze bruiloft. Zonder jou was onze dag niet compleet! ♡

  Richard & Linda
  Richard & Linda 30.06.2023
 • Wat zijn wij blij met de keuze voor Denise als onze trouwfotograaf! Na een hele fijne kennismaking bij haar thuis hebben we alvast een voorproefje gehad op de Loonse en Drunense duinen met onze loveshoot. Helemaal niet ongemakkelijk of moeilijke poses maar makkelijke aanwijzingen en lekker ongedwongen. Na het zien van deze foto's waren we alleen maar nog meer overtuigd van onze keuze voor Denise! En wat een prachtige dag hebben wij gehad in september!! Die natuurlijk fantastisch is vastgelegd door Denise. Ze blend fijn in met de groep en maakt foto's van de belangrijke maar ook juist de kleine momenten, die hilarisch kunnen zijn en zeker ook waardevol! Met een super mooi (online) album als herinnering aan deze fantastisch dag kunnen we alleen maar heel blij zijn dat Denise dit zo voor ons heeft vastgelegd! Tussendoor heeft ze ook nog veel tips en tricks via de mail gestuurd waardoor de planning van dé dag ook soepel verloopt. Kortom: suuuuper bedankt lieve Denise!!
  Rick & Charlotte
  Rick & Charlotte 02.09.2023
 • Deze review is echt long overdue, maar het kan écht niet langer meer op zich laten wachten.. Vorig jaar april zijn wij getrouwd en heeft Denise de hele dag voor ons vast gelegd. En een fijnere fotograaf hadden wij ons niet kunnen wensen. Veel van onze vrienden en familie vroegen aan ons of Denise een vriendin van ons was, niemand kende haar maar toch ging ze perfect op in onze groep. En dat was een van de dingen die wij het belangrijkste vonden aan een bruidsfotograaf. Denise kijkt echt mee naar jouw wensen en dat maakt haar denk ik zeer uniek. Ze is echt een topper!!

  Mitchel & Lotte
  Mitchel & Lotte 22.04.2022
 • Zo blij mee! Via Instagram kwam ik op de website van Denise terecht. Daar werd ik al direct enthousiast van. Met de eerste kennismaking was er direct een klik! We voelde ons beide zo op ons gemak bij haar. Als je niet graag voor de camera staat dan is het een cadeautje als niets geforceerd en ongemakkelijk voelt. Denise zorgt hier echt voor! En dan de foto's.... FANTASTISCH! In iedere trouwfoto zit emotie, een verhaal. Onze dag speelt zich weer compleet opnieuw af als we de foto's zien. Daar hoop je op, zo dankbaar voor! Denise hoorde er die dag helemaal bij. Aanwezig en toch ook weer niet. Iedereen heeft het nog over ''die lieve en gezellige meid''. Ik gun iedereen zo'n fotograaf!

  Kelly & Niels
  Kelly & Niels 28.08.2021
 • Wat een geweldige fotografe is Denise! Ze heeft onze bruiloft op de perfecte manier vastgelegd en wat zijn wij blij met onze foto’s. Een ontzettend vrolijke en lieve meid.

  Ellen & Danny
  Ellen & Danny 14.05.2022
 • We hebben een fantastische mooie bruiloft gehad met leuke herinneringen die we vaak ophalen met de foto's. Voor de bruiloft hebben we een fijn contact gehad met Denise. Ze had veel goede ideeën en ze was gemakkelijk benaderbaar voor vragen. Ook was ze heel flexibel wat je zeker nodig hebt bij een bruiloft in het coronatijdperk. Ik ben zelf geen grote fan van op de foto gaan, maar op de bruiloft ging het heel ontspannen. Ook zijn alle belangrijke momenten van de dag goed vastgelegd. Na de bruiloft kregen we heel snel de eerste foto's. Ook hebben we veel leuke reacties gehad op de foto's en natuurlijk het mooie trouwalbum! We waren erg blij met Denise als fotograaf!!

  Linda & Riccardo
  Linda & Riccardo 20.08.2021
 • Tijdens ons intakegesprek met Denise voelden we direct een klik. Wat een spontane vrouw! Alles is bespreekbaar en je kunt direct antwoord verwachten. Ze is ook ontzettend goed voorbereid en verschaft genoeg informatie vooraf aan een fotoshoot. Ze heeft werkelijk overal aan gedacht! Hoewel we ons in het begin wat onwennig voelden, stelde Denise ons direct op ons gemak. De eerste loveshoot werd hierdoor een hele natuurlijke weergave van onze liefde. Ook onze zwangerschap- en newbornshoot zijn een prachtige galerij aan foto’s geworden. Uiteindelijk brak onze bruiloft aan, waarbij Denise van ’s morgens vroeg tot laat in de avond aanwezig was. Alle details werden met zorg vastgelegd. Zelfs de verloren corsage was hierdoor snel teruggevonden. De liefde en spontaniteit spatte van de foto’s! Uiteindelijk hebben we het uitzoeken van de bruidsfoto’s en ook de indeling van het trouwalbum aan Denise overgelaten. Na een paar kleine aanpassingen was ons album snel gereed. Onze huwelijksdag wordt hierin als een schitterend verhaal van begin tot eind weergegeven. Wij zijn ontzettend trots op Denise als fotograaf! Bij de shoots was zij op de achtergrond aanwezig, maar er ontgaat haar geen enkel detail. Zo knap gedaan! Verder is Denise als persoon heel prettig in de omgang. Wij willen Denise ontzettend bedanken voor het geweldig vastleggen van de mooiste momenten van ons leven samen!

  Raymond & Jessica
  Raymond & Jessica 16.09.2023
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?