Voor eeuwig herinnerd met een
mooie fotoshoot

Bijzondere herinneringen tastbaar maken, jullie verhaal vertellen, spontane momentjes vastleggen. Ruimte creëren waar je volledig jezelf kunt zijn en je je helemaal kunt laten gaan. Dat vind ik belangrijk tijdens een fotoshoot.

Voor eeuwig herinnerd met een mooie fotoshoot

Bijzondere herinneringen tastbaar maken, jullie verhaal vertellen, spontane momentjes vastleggen. Ruimte creëren waar je volledig jezelf kunt zijn en je je helemaal kunt laten gaan. Dat vind ik belangrijk.

Werkwijze

Spontaan, echt en kleurrijk
Dat zijn mijn kernwaarden en ook met fotoshoots en dat zul je tijdens een shoot met mij ook echt gaan ervaren.

Ik kan me voorstellen dat een fotoshoot best spannend kan zijn, zeker als je het nog nooit eerder hebt gedaan. Maar ik beloof je dat dat nergens voor nodig is. Ik pak jullie bij de hand en leid je er doorheen. Hoe? We gaan plezier maken. Ik stel leuke vragen, geef kleine opdrachtjes en we spelen spelletjes. Oke, dat klinkt misschien een beetje gek, maar heb vertrouwen! Binnen no-time zijn jullie hartstikke ontspannen en durven jullie je helemaal te laten gaan.

That’s when the magic happens

Zodra jullie echt op jullie gemak zijn krijgen we die spontane, pure foto’s waar we naar op zoek zijn. Foto’s met spelende kinderen die gieren van de pret, liefdevolle blikken naar je pasgeboren baby, foto’s waar de liefde en het geluk vanaf spatten. Dierbare herinneringen die je voor eeuwig wil koesteren en keer op keer wil herbeleven.

Op locatie met natuurlijk licht
Ik ben een echte liefhebber van natuurlijk licht en werk dan ook uitsluitend op locatie en niet in een studio. Ik hou ervan om locaties in de foto’s mee te nemen om jullie verhaal beter te kunnen vertellen. Die locatie kan overal zijn. Ik weet mooie plekjes in de bossen, aan het water, maar kan ook heel goed bij jullie in huis zijn. Ik denk graag mee over de perfecte plek.

Veelgestelde vragen

Wanneer kun je het beste een zwangerschap- of newbornshoot inplannen?

Een zwangerschapsshoot plannen we meestal in week 32-36 van je zwangerschap. Dan is je buik mooi op z’n rondst. Voor een newnbornshoot kom ik meestal zo’n 2 tot 4 weken na de geboorte langs. Dan hebben jullie alle tijd om te wennen aan de nieuwe situatie en heb je de mogelijkheid om te herstellen, mocht de bevalling iets anders zijn gelopen dan gehoopt.

Weet je al op tijd dat je graag foto’s wil hebben van deze periode? Zorg dan dat je op tijd jouw plekje reserveert. Dan hou ik tijd open in mijn agenda voor je. Helaas komt het vaak voor dat ik last minute aanvragen moet teleurstellen, omdat ik geen ruimte meer heb.

Wat moeten we aan?

Iets waar je je goed in voelt! Dat is het allerbelangrijkste. Ik stuur je voor de shoot altijd nog een brochure met daarin wat extra (kleding)tips. Kijk vooral daar eens in.

Je zegt een minimaal aantal foto’s, hoeveel krijgen we er echt?

Dat is een beetje afhankelijk van de shoot zelf. Ik hanteer geen maximale aantallen en jullie krijgen alle foto’s die door mijn selectie komen. Dat zijn er minimaal 30 of 60, maar vaak zijn dat er veel meer.

Er wordt heel slecht weer voorspeld op onze datum. Wat nu?

Ik hou de voorspellingen altijd goed in de gaten. Ziet het er echt slecht uit, dan neem ik even contact op en dan gaan we samen op zoek naar een nieuwe datum. Shoots worden echter alleen verplaatst als er daadwerkelijk regen wordt voorspeld, zolang het droog blijft gaat het gewoon door.

Wanneer kunnen we onze foto’s verwachten?

Ik streef ernaar om jullie online galerij binnen 2 weken op te leveren. Vervolgens kunnen jullie rustig je favorieten voor in het albumpje selecteren. Het boekje ontvangen jullie zo snel mogelijk per post, zodra ik ze binnen heb.

Wij hebben geen idee wat voor locatie goed past. Heb jij opties?

Jazeker! Ik heb een heel bestand met locaties waar ik graag fotografeer. Jullie mogen er hier zeker een uit kiezen.

Ik wil een fotoshoot boeken!

Helemaal leuk! Ik kan niet wachten om samen op pad te gaan. Vul hieronder het formulier in en dan spreken we elkaar snel.

Ik wil een lifestyle shoot boeken!

Helemaal leuk! Ik kan niet wachten om samen op pad te gaan. Vul hieronder het formulier in en dan spreken we elkaar snel.

Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?