fbpx
header-loveshoot-denise van duren

The good things in life
are better with you

Loveshoot

Verliefd, verloofd of getrouwd? Het maakt niet uit wat voor reden jullie hebben, maar een loveshoot is een ontzettend leuke manier om jullie liefde te delen en ook aan anderen te laten zien.

Tijdens deze loveshoot ligt de focus compleet op jullie als stel en jullie liefde voor elkaar, maar ik vind het nog belangrijk om jullie onderlinge humor en dynamiek vast te leggen. Achteraf moeten jullie denken; ja, dit zijn wij!

loveshoot-denise van duren fotografie

kennismaking

Werkwijze loveshoot

Ik begrijp dat een camera voor je neus soms wat ongemakkelijk kan zijn. Daarom wil ik onderweg naar de locatie alvast wat dingen over jullie te weten komen. Gewoon gezellig kletsen om het ijs wat te breken. Dan komt het echte fotograferen. Poseren? Nee, daar doen we niet aan. Door middel van kleine opdrachtjes en spelletjes leg ik jullie op een zo relaxt mogelijke manier vast wat ook meteen de spontaanste foto’s oplevert. Natuurlijk mag een knuffel en een kusje niet ontbreken, maar daar draait het niet helemaal om.

investering

Investering loveshoot

Je boekt een complete loveshoot al vanaf €169. Dit is voor maximaal twee personen en bevat:

  • 1 uur fotografie op locatie naar keuze
  • 10 bewerkte foto’s in kleur en zwart/wit die jullie zelf mogen uitkiezen
  • Leuk extraatje: 15×15 album met een linnen omslag en alle uitgekozen foto’s

Zien jullie meer leuke foto’s in de selectie? Bijbestellen kan natuurlijk altijd. De bijkomende kosten per digitaal bestand zijn €7,50.

Zondagtarief +€30

loveshoot-denise van duren fotografie
loveshoot-denise van duren fotografie
loveshoot-denise van duren fotografie
loveshoot
loveshoot

“Ik heb samen met mijn vriend een loveshoot gedaan bij Denise. We hadden de datum moeten verzetten wegens minder goed weer maar daar werden we voor beloond op de dag dat de shoot wel door kon gaan. Prachtige foto’s kunnen maken en binnen een week alle foto’s op de mail gekregen! Denise, super bedankt!!”

Interesse in een loveshoot?

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Menu