Trouwfotograaf Venlo

Hoera, hoera, perfitsia, jullie gaan trouwen! Ik proost graag met jullie mee. Nu alvast digitaal, maar graag ook in het echt. Want nu de grote vraag is gesteld, is het tijd om jullie bruiloft te plannen! Jullie maken al een goed begin door op zoek te gaan naar een trouwfotograaf in Venlo. Zeg nu zelf, geen trouwdag zonder mooie trouwfoto’s. Geen probleem, daar zorg ik met liefde voor! Ik stel me graag even voor.

Over de trouwfotograaf in Venlo

Tadaa, ik ben newly wed die net haar eigen bruiloft heeft gepland, en trouwfotograaf die met veel plezier de liefde vastlegt. Ik word zo vrolijk van al die blije, verliefde mensen om me heen. Sowieso sta ik vrolijk en positief in het leven. Ik ben een echte Bourgondiër en sla een stukje wedding cake dus niet af 😉 die calorieën loop ik er wel weer af als ik ga wandelen met mijn andere grote liefde, mijn hond. Ik vind het super belangrijk dat we een fijne klik hebben, je wil toch niet zomaar iemand op je bruiloft hebben rondlopen! Daarom maak ik altijd eerst kennis met de leuke stellen die contact met me opnemen. Kunnen we het vinden samen? Dan zeg ik ‘Yes, I do’ tegen jullie vraag of ik trouwfotograaf wil zijn.

Trouwlocaties in Venlo

Hebben wij een klik? Vertel me dan waar jullie gaan trouwen. Festival, kasteel of boerderij, ik ben overal graag bij! Jullie trouwlocatie in Venlo is belangrijk, je ziet hem op al jullie trouwfoto’s terug. Mijn tip? Kies een trouwlocatie die bij jullie past! Of dat nu bos, gemeentehuis of achtertuin is. Als het bij jullie past is het goed!

Prijzen trouwfotograaf Venlo

Een bruiloft in Venlo plannen is superleuk… maar vergeet ook de ‘minder’ leuke kant niet; het budget. Goed om hier van tevoren samen over na te denken. Hoeveel willen/kunnen jullie besteden en waar geven jullie prioriteit aan? Van dat budget willen jullie natuurlijk ook jullie trouwfotograaf betalen, dat snap ik! Daarom ben ik transparant over mijn prijzen. Mijn basispakket is 6u fotograferen, maar ik blijf graag langer op jullie bruiloft als jullie dat willen! Een prachtig, handgemaakt trouwalbum laten maken? Alles kan bij mij! Zo zijn jullie toch  nog een beetje in charge over de prijzen van deze trouwfotograaf in Venlo.

Mijn werkwijze als trouwfotograaf in Venlo

Ahh jullie zijn er nog, dan klinkt mijn verhaal vast goed! Mijn foto’s spreken hopelijk voor zich, maar graag vertel ik jullie wat het idee erachter is. Ik ben wat je noemt een spontane trouwfotografe. Ik leg de echte, niet geposeerde, momenten van jullie bruiloft vast. Van die tik op je billen tot de slagroom naast de mond van je partner, die leuke momenten vang ik op camera! Zeg nou zelf, hoe leuk is het om die grappige, lieve, ontroerende momenten later terug te zien?

Komen jullie snel kennismaken?

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Om ieder bruidspaar de aandacht te geven die zij verdienen, neem ik jaarlijks een beperkt aantal bruiloften aan. Vooral de meest populaire trouwmaanden (mei tot en met september) zijn doorgaans vrij snel volgeboekt. Wacht daarom niet te lang met het aanvragen van een vrijblijvende kennismaking.

Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?