Jouw huwelijksaanzoek fotograferen

Jij gaat je partner ten huwelijk vragen. Wat fantastisch! Natuurlijk een memorabel moment, maar hoe mooi is het om hier een aandenken van te hebben en goed jullie eigen reacties terug te zien? Ik help dolgraag met die tastbare herinnering door jouw huwelijksaanzoek te fotograferen.

Onopvallend je aanzoek fotograferen

Die ene belangrijke vraag stellen is best wel een big deal. Wat zou haar reactie zijn zodra je op je knieën gaat?

Je wil graag dat het huwelijksaanzoek wordt gefotografeerd. Maar hoe gaat dat precies in z’n werk? Allereerst mag je me al je leuke plannen vertellen. Wat wil je precies doen, wanneer en hoe? We spreken alles duidelijk af en hebben gedurende de dag contact over het hoe en wat.

Het aanzoek zelf is natuurlijk een enorm intiem moment, dus fotografeer ik jullie zo onopvallend mogelijk van een klein afstandje. Daarna kom ik natuurlijk wat dichterbij om jullie reacties goed in beeld te kunnen brengen. Nadat ik je partner een klein momentje gun om bij te komen van de schrik, doen we nog een kleine loveshoot samen. Ontspannen, spontaan en luchtig. Echt geen saaie, stijve foto’s dus.

Kost dat?

De kosten hiervan zijn afhankelijk van de manier waarop je het wil aanpakken. Ik ga heel graag met je in gesprek om al jouw plannen te horen, zodat ik kan kijken wat ik daarvoor kan betekenen en een passend aanbod voor je kan maken. Ik leg jouw huwelijksaanzoek al vast vanaf 290 euro, inclusief een mooie galerij met prachtige foto’s en een verrassingsboekje als aandenken. Mag ik daarna ook jullie bruiloft fotograferen? Dan krijgen jullie van mij een leuke verrassing.

Een gefotografeerd huwelijksaanzoek bekijken?

In de afgelopen jaren had ik de eer om meerdere huwelijksaanzoeken te mogen fotograferen. Wat blijft dat elke keer spannend, maar oh zo gaaf! Over een van deze aanzoeken schreef ik een blog. Benieuwd naar dat unieke verhaal EN naar de foto’s? Klik dan snel hier op de knop.

huwelijksaanzoek

Tips voor je huwelijksaanzoek

  • Wil je het traditioneel houden? Vraag dan eerst bij de vader van je partner om de hand
  • Kom erachter hoe haar ideale aanzoek eruit ziet
  • Wacht na de beslissing en het kopen van de ring niet te lang met het stellen van de vraag
  • Kies een locatie die goed bij jullie past
  • Maak er een leuk momentje van. Bijvoorbeeld een lekkere picknick of een leuke activiteit
  • Bedenk vooraf wat je wil zeggen
  • Plan een heerlijk quality time momentje met z’n tweetjes
loveshoot

Mag ik jouw huwelijksaanzoek fotograferen?

Sta jij op het punt om je partner ten huwelijk te vragen en wil je dit graag laten fotograferen? Dat kan! Ik duik graag mee in het complot en denk met liefde mee met alle mogelijkheden. Maak jullie verloving kenbaar door aan familie en vrienden meteen hele toffe foto’s te laten zien!

Over de bruidsfotograaf

Hoi! Ik ben Denise. Blij ei, nieuwsgierig, puppymama en enorm gepassioneerde bruidsfotografe.

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt. Ik maak het mijn levensmissie om die momenten te vereeuwigen.

Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?