Day in the life shoot

We vergeten vaak hoeveel waarde er in de kleine, alledaagse dingetjes zitten. Speelmomentje hier, dikke knuffel daar. Later blijken juist deze momenten het meest dierbaar te zijn. 

En dat is de kracht van een day in the life shoot

Terwijl papa een boekje voorleest en dochterlief druk aan het kleuren is, plaats ik me op de achtergrond om deze alledaagse taferelen voor jullie vast te leggen. Met humor, liefde en emoties. Dit is de ultieme tastbare en bijzondere herinnering voor later. 

Hoe gaat een Day in the Life shoot in z’n werk?

Vooraf Samen kijken we hoe we de shoot gaan indelen. Wat zijn je wensen? Wat voor dagelijkse routines hebben jullie? Wat vinden jullie als gezin leuk om te doen? En wat is het leukst om te fotograferen? Met al deze info maken we een luchtig plan van aanpak voor een hele leuke fotoshoot.

Tijdens de shoot Jullie doen je ding en ik ga mee met de flow om jullie leven te fotograferen. Samen gaan we hele mooie herinneringen maken. Wat dacht je van bijvoorbeeld samen naar de speeltuin, een boekje lezen, etenstijd of het instoppen voor bed. De mooiste herinneringen voor later zitten hem juist in deze kleine momentjes

Nadien Binnen twee weken staat een uitgebreide galerij voor je klaar om te bekijken, downloaden, afdrukken en te delen met anderen. Net wat je graag wil! In deze galerij kun je ook de selectie maken voor in het album wat je erbij krijgt. Want dit soort foto’s worden over tijd zo veel meer waardevol. Zonde wanneer deze alleen maar op de computer blijven staan!

Pakketten

Day in the life

  • 2 uur fotografie
  • Uitgebreide online galerij met 25 foto’s
  • Pocket verrassingsboekje met jullie lievelingsfoto’s
  • Inclusief reiskosten t/m 20km buiten Beek en Donk. Daarna 0,35ct per km.

395 euro

Day in the life XL

  • 4 uur fotografie
  • Uitgebreide online galerij met een knaller van een reportage
  • Handgemaakt 20×20 album met met jullie lievelingsfotos’s
  • Inclusief reiskosten t/m 20km buiten Beek en Donk. Daarna 0,35ct per km.

695 euro

Een klein voorbeeldje

Boek jouw day in the life shoot

Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?