Trouwen in eigen tuin | Bruidsfotograaf Dongen

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

Ooh wat heb ik genoten van deze bruiloft in eigen tuin met dit Dongense stel. Een kleurrijke dag met ontzettend veel emoties en onwijs mooi weer. Een van de weinige zonnige bruiloften die ik deze september heb mogen fotograferen. Dit stel herken je misschien wel van deze loveshoot.

Drukte in Dongen

In de ochtend begon ik bij Rick, die zich bij zijn broer thuis klaarmaakte. Videograaf Gerjan en ik schoten de details en het aankleedmoment en vertrokken daarna snel richting het huis van Rick en Charlotte, waar de bruid al goed in de krul zat. Een gezellige drukte met ouders, zussen en broer, vriendinnen en hond Qenzo. Toen ook Charlotte helemaal klaar was voor de grote dag, arriveerde Rick voor de eerste ontmoeting. Spannend he!

De dag kon niet beter beginnen. Veel geliefden om hen heen, maar één persoon miste nog: de broer van Rick die vanwege zijn handicap de dag niet kan meebeleven. Daarom kwam hij in de ochtend even langs om toch deel uit te kunnen maken van deze bijzondere dag. Zo mooi!

Intiem je geloftes delen

Vervolgens was het alweer tijd om te vertrekken naar de fotoshoot locatie. Een mooi afgelegen stuk open vlakte was hiervoor gekozen. Genoeg ruimte om lekker met de hond te ravotten, met de drone te vliegen en om heel veel gave foto’s te maken.

Maar dat was niet het enige wat we daar deden. Rick en Charlotte wilden graag hun geloftes naar elkaar uitspreken, maar voelden er niet veel voor om dit voor al hun gasten te doen. De oplossing: Enkel bij elkaar, aan het einde van de shoot wat extra tijd plannen voor dit intieme momentje. Tranen vloeiden en zelfs ik stond met kippenvel (met bijna 30 graden).

Trouwen in eigen tuin

Dit stel koos voor een hele bijzondere trouwlocatie: de tuin van Charlotte’s ouders in oud-Beijerland. Een stukje rijden vanaf Dongen, maar dan heb je ook wat! We kwamen aan bij een prachtig versierde tuin met kleurrijke borden en vrolijke bloemen. Een heerlijk festivalsfeertje. Ik hou van trouwen in eigen tuin!

Niet lang daarna volgde de trouwceremonie. Lekker buiten, met veel dierbaren om hen heen. Met livemuziek gespeeld door goede vrienden en knappe hond die de ringen kwam brengen. Na de ceremonie gaf Charlottes vader een rake speech en was het alweer tijd voor het taartmoment en een leuke borrel.

Heerlijk feestje

De dag werd, zoals ondertussen wel verwacht, afgesloten met een knaller van een feest. Charlotte en Rick doen al jaren aan stijldansen, dus de openingsdans had hoge verwachtingen. Did certainly not dissapoint! Het feest ging gelijk geweldig los, waardoor ik in de relatief korte tijd dat ik bij het feest aanwezig was, toch heel goed de sfeer heb kunnen vastleggen. Wat moet dit een topavond zijn geweest!

Lieve Rick en Charlotte, het was me een enorm genoegen om deze dag met jullie te vieren. Ik heb van elk moment genoten en zag jullie niets minder doen. Jullie gaan vast en zeker een fantastische toekomst tegemoet.

Liefs Denise

Broer helpt bruidegom met stropdas
Bruid kijkt in spiegel tijdens make up
Familie kijkt hoe de trouwjurk bij de bruid wordt aangetrokken
Eerste ontmoeting tussen bruid en bruidegom in Dongen
Bruidspaar knuffelt met gehandicapte broer
Bruidspaar stapt in trouwauto
Trouwfoto bruidspaar in Dongen
Bruid en bruidegom lopen hand in hand
Bruidspaar knuffelt in de natuur
Hond met stropdas poseert bij bruidspaar
Bruidspaar loopt hand in hand weg
Bruidegom leest geloften voor aan zijn bruid
bruid stapt uit trouwauto
Bruidegom komt met moeder aangelopen
Vader komt met bruid aangelopen
Overzicht trouwceremonie
Lachend bruidspaar in Dongen
Hond kijkt naar bruidspaar
Exit bruidspaar na ceremonie onder vliegende bloemblaadjes
Vader speecht voor bruidspaar
Bruidspaar snijdt taart aan
schoenenspel op bruiloft in eigen tuin met bruidspaar
gouden uur shoot met bruidspaar
Sfeerbeeld avond bruiloft in eigen tuin
Openingsdans van bruidspaar. Gasten op achtergrond
Dansende man op trouwfeest trekt gek gezicht

Leveranciers

Fotografie: Denise Van Duren Fotografie
Trouwlocatie: Eigen terrein
Bruidsjurk: Honeymoonshop
Trouwpak: Gentlemen Mode
Videograaf: Gerjan Van Lopik
Haar en Make-up: Hair On The Floor
DJ: Artistic Productions
Catering: De Kort Catering
Bruidstaart: Meiden Van De Keuken
Danslessen: Dancemasters Oosterhout
Ringen: Rings & Suits

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?