Trouwen bij Domein de Boeretang | Trouwfotograaf Belgie

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

Ik vind het zo tof wanneer ik een stel mag volgen door diverse gebeurtenissen uit hun leven. Dit stel uit België ontmoette ik zo’n 6 jaar geleden. Ik was net begonnen met mijn bedrijf, zij waren net bij elkaar. Ik weet nog zo goed dat ik tegen mijn moeder zei: ‘hoe komt een stel uit België in godsnaam helemaal bij mij uit. Dan rij je er toch veel voorbij. Zou dat niet gewoon een foutje zijn?’ Bleek toch niet het geval.

Na de loveshoot met Anke en Jeroen volgde nog een fotoshoot met Anke en haar zus. En daar was ineens het mailtje dat Anke en Jeroen gingen trouwen bij Domein de Boeretang en dat ze mij er graag bij wilden hebben voor de foto’s. HOE LEUK! Mijn eerste Belgische bruiloft. Een tikkie anders dan ik hier gewend ben, maar zeker net zo leuk!

Naaisetjes en telefoontjes

Ik begon de dag in het appartement van Anke en Jeroen, waar Anke en haar zus al bezig waren met zichzelf klaarmaken voor de grote dag. De katten die alles onwijs interessant vonden en overal kwamen kijken. Lekker ontspannen, tijd genoeg. Tot de jurk aanging. Want hoe moest die ook alweer dicht? Eenmaal proberen, nee dit klopt toch niet? Oke nog een keer.. en toen liet een bandje los.

Eén tip voor als jij gaat trouwen: zorg voor een naaisetje in de buurt. Na een telefoontje kwam redder in nood mama langs om de jurk goed vast te kunnen maken. ‘Anke, vergeet je Jeroen niet te bellen dat we wat later zijn?’ Oh ja, anders krijgen we run away bride taferelen. Dat moesten we natuurlijk niet hebben!

Trouwen in Mol, België

Toen de jurk eenmaal op z’n plek zat, was het dan eindelijk tijd om deze twee te herenigen. En dat was wel nodig, want potsiedikkie wat was die Jeroen stiekem zenuwachtig. Na een goede kus en knuffel vertrokken we snel naar het gemeentehuis in Mol voor de huwelijksvoltrekking. Door de burgemeester himself (wat in België de normale gang van zaken was, werd mij verteld).

Een natte, zonnige dag

Vervolgens weer hup, in de traktor door naar de volgende locatie: Domein de Boeretang. Eigenlijk was het tijd voor een lekkere lunch, maar toen we de weersvoorspellingen zagen, leek ons het toch een beter idee om eerst foto’s te gaan maken. Gelukkig maar, want 5 minuten nadat we terugkwamen begon het te gieten! En wij hadden lekker foto’s in de zon.

Trouwen bij de Boeretang

Na een fijne lunch vervolgden we de dag met de volgende ceremonie, een die in het teken stond van mooie speeches van vrienden en familie. Emoties hoefden niet verborgen te worden. Daar hou ik echt van!

De ceremonie werd vervolgd in een gezellige receptie, waarna iedereen naar de grote boerderij vertrok voor het diner. Een leuk concept met foodcorners, zodat iedereen kon kiezen waar ze op dat moment zin in hadden.

Tot slot mocht ik ook nog een deel van het feest fotograferen. Een super toffe openingsdans met daarna lekker veel dansende mensen. Een passend einde voor deze mooie dag!

Liefs Denise

Leveranciers

Fotograaf: Denise van Duren Fotografie

Trouwlocatie: Domein De Boeretang – Belgie

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Bruidegom leest geloften voor aan zijn bruid
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?