Familieshoot

Wat worden ze snel groot hè, die kinderen! De tijd vliegt en met één keer knipperen zijn ze uit de luiers en gaan ze volledig hun eigen gangetje. Om nog jaren later na te kunnen genieten van deze leuke tijd zijn foto’s van groot belang. Ikzelf vind het bijvoorbeeld heerlijk om zo nu en dan eens in oude foto’s van vroeger te duiken om mooie herinneringen op te doen.

Voor jullie als ouders, maar ook voor de kinderen zelf zijn jeugdfoto’s ontzettend waardevol. “Oh mam, liet je me vroeger echt zo rondlopen?” Maar ook jullie onderlinge grapjes, spelletjes die jullie vaak spelen, activiteiten die jullie doen. Stuk voor stuk zo’n belangrijke en mooie aspecten van je mooie gezinnetje. Hoe leuk is het om die fijne herinneringen op latere leeftijd in de vorm van mooie foto’s aan je kinderen mee te kunnen geven? Familieshoots zijn daar een mooi onderdeel van!

Voorbereidingen op een familieshoot

We beginnen onze familieshoot voorbereidingen met het bepalen van een locatie. Dit kan vanalles zijn! We kunnen afspreken op een mooie plek op de heide, bij de favoriete speeltuin van de kinderen of zelfs bij jullie thuis als jullie het leuk vinden om de alledaagse taferelen te fotograferen.

We kunnen foto’s maken tijdens bepaalde activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke picknick of een stevig potje voetbal. Een familieshoot hoeft echt niet enkel het ‘op-een-rijtje-staan-en-lachen-foto’s’ te zijn. Ik leg jullie gezin juist het liefst vast hoe jullie echt zijn. We kunnen samen zeker eens kijken wat de mogelijkheden zijn en wat jullie leuk vinden om te doen.

Tijdens de familieshoot

Een familieshoot staat bij mij in het teken van plezier maken samen met het gezin. Niets moet! Ik vind het het leukst om de strakkere portretten af te wisselen met tussenmomentjes. Voel je daarom zeker vrij om wat speelgoed mee te nemen om de kinderen tussendoor wat af te leiden en bezig te houden. Juist die momentjes zijn heel spontaan en dan komt het karakter van jullie kleintje(s) echt naar voren. En laten dat nu de meest dierbare herinneringen worden.

Wat kun je verwachten van een familieshoot?

  • Fotoshoot van ongeveer een uur op locatie
  • Inclusief 15 digitale foto’s die jullie zelf mogen uitzoeken
  • Een brochure met kledingtips 
  • Een luxe mini album met jullie favoriete foto’s
  • De mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen

* Inclusief reiskosten t/m 20km buiten Beek en Donk. Daarna 0,35ct per km.

Tarief: 289 euro

Een grotere groep? Boven 6 personen komt er 15 euro pp bij.

 

Zijn jullie absoluut geen fan van ‘in je beste kleding op de heide lachen naar de camera’? Dan is mijn day in the life shoot misschien de beste match!

Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?