fbpx
familieshoot-denise van duren fotografie

Family is where life begins,
and love never ends

Familieshoot

Op zoek naar een leuke belevenis voor de hele familie die ook nog eens vastgelegd wordt? Het is dan erg leuk om een familieshoot te doen. Een uitje met de hele groep met veel ruimte voor plezier, humor en spontaniteit wat uiteraard de leukste foto’s oplevert.

De invulling van de fotoshoot is compleet samen te bepalen. Natuurlijk komt de hele groep op de foto, maar daarnaast zijn ook andere samenstellingen mogelijk. Zonder aanhang, alleen de kinderen, aparte gezinnen samen. Het is fijn als jullie zelf vooraf hier al over nagedacht hebben, maar spontane ideeën zijn altijd welkom.

familieshoot-denise van duren fotografie

kennismaking

Werkwijze familieshoot

Nadat we een datum hebben vastgelegd gaan we de locatie kiezen. Gaan jullie voor een mooi stuk natuur of liever iets stoerders als achtergrond? Alles kan. Hebben jullie een locatie dat iets voor jullie betekent? Dan is de keuze makkelijk. Maar als jullie geen flauw benul hebben dan help ik jullie graag met het zoeken naar de ideale locatie.

In een wat grotere groep is kleding erg belangrijk. Let er bijvoorbeeld op dat kleuren een beetje bij elkaar passen en probeer drukke prints en hele felle kleuren te vermijden. Heb je hier nog vragen over? Stuur me dan een berichtje.

Op locatie maken we foto’s in allerlei combinaties; de complete groep, alleen de kinderen, etc. Lekker op een losse manier zonder al teveel geposeer zodat jullie zoveel mogelijk spontane foto’s hebben. Natuurlijk stuur ik een beetje aan door middel van een paar opdrachtjes en dan gaat het uiteindelijk vanzelf.

investering

Investering familieshoot

Je boekt een complete familieshoot al vanaf €199. Dit is drie t/m zes personen en bevat:

  • 1 uur fotografie op locatie naar keuze
  • 10 bewerkte foto’s in kleur en zwart/wit die jullie zelf mogen uitkiezen
  • Leuk extraatje: 15×15 album met een linnen omslag met de uitgekozen foto’s

Zien jullie meer leuke foto’s in de selectie? Bijbestellen kan natuurlijk altijd. De bijkomende kosten per digitaal bestand zijn €7,50. Met meer personen op de foto? Dat kan, voor €10 pp extra.

Zondagtarief: +€30

Familieshoot
familieshoot-denise van duren fotografie
familieshoot-denise van duren fotografie
familieshoot-denise van duren fotografie

“We hebben een fijne fotoshoot gehad met Denise! Ons zoontje van 1,5 jaar voelde zich op zijn gemak. Hij mocht zelfs meekijken op de camera of de foto’s wel goed genoeg waren. Ik vind het prettig dat Denise zelf initiatieven neemt, maar ze staat ook open voor ideeën van ons. Deze actieve houding is fijn, vooral omdat de spanningsboog van een peuter niet zo lang is. We krijgen veel complimenten over de spontane foto’s! Dankjewel! – Familie Jansen.”

Interesse in een familieshoot?

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Menu