fbpx
Zwangerschapsshoot

I don’t know who you’ll be,
but I know you’ll be my everything

Zwangerschapsshoot

Van harte gefeliciteerd! Jullie verwachten een kindje. Een mooie, ronde buik en intens gelukkige ouders-to-be. Dit is een prachtig moment en zeker waard om vast te leggen. Tijdens deze fotoshoot richten we ons compleet op het geluk binnen jullie gezin, lekker spontaan en ongedwongen. Zijn jullie al gelukkige ouders van een of meerdere kinderen? Uiteraard horen zij er ook bij!

zwangerschapsshoot-denise van duren fotografie

kennismaking

Werkwijze zwangerschapsshoot

Ik begrijp dat een camera voor je neus soms wat ongemakkelijk kan zijn. Daarom wil ik onderweg naar de locatie alvast wat dingen over jullie te weten komen. Gewoon gezellig kletsen om het ijs wat te breken. Dan komt het echte fotograferen. Poseren? Nee, daar doen we niet aan. Door middel van kleine opdrachtjes en spelletjes leg ik jullie op een zo relaxt mogelijke manier vast wat ook meteen de spontaanste foto’s oplevert. Natuurlijk mag een knuffel en een kusje niet ontbreken, maar daar draait het niet helemaal om.

investering

Investering zwangerschapsshoot

Je boekt een complete zwangerschapsshoot al vanaf €169. Dit is voor maximaal twee volwassenen en bevat:

  • 1 uur fotografie op locatie naar keuze
  • 10 bewerkte foto’s in kleur en zwart/wit die jullie zelf mogen uitkiezen
  • Leuk extraatje: 15×15 album met een linnen omslag met de uitgekozen foto’s
  • Per kind extra betaal je €5.

Zien jullie meer leuke foto’s in de selectie? Bijbestellen kan natuurlijk altijd. De bijkomende kosten per digitaal bestand zijn €7,50. Boeken jullie deze shoot in combinatie met een lifestyle newbornshoot? Dan heb ik een leuke combideal. Dan ontvangen jullie nog eens 10 foto’s t.w.v. €75 extra, helemaal gratis!

Zondagtarief: +€30

Zwangerschapsshoot-1
zwangerschapsshoot-denise van duren fotografie
zwangerschapsshoot
zwangerschapsshoot
loveshoot
zwangerschapsshoot

“Een fotoshoot van ons drieën en een zwangerschapsshoot in 1. Denise wist hierin een goede combinatie te maken. We zijn erg blij met het eindresultaat. De sfeer was ontspannen en relax. Je had veel geduld. Ons dochtertje wist je toch steeds weer af te leiden voor een mooi resultaat. – Piet en Miranda”

Interesse in een zwangerschapsshoot?

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Menu