Zwangerschapsshoot

Je bent in verwachting, gefeliciteerd! Een periode die veel mijlpalen kent. De echo’s, voor het eerst het kloppende hartje horen, je lichaam dat verandert, de eerste trappeltjes voelen en dromen over hoe jullie leven straks als gezinnetje is. Met een zwangerschapsshoot zet ik deze bijzondere periode in jullie leven even stil. Zodat jullie over een hele tijd nog terug kunnen kijken en weer kunnen genieten van alle mooie herinneringen.

Het beste moment voor een zwangerschapsshoot

Een zwangerschapsshoot plannen we normaliter tussen de 32 en 36 weken van je zwangerschap. Zo is je buik mooi rond, kost de beweging nog niet al teveel moeite en hebben we nog ruimte om de shoot te verzetten, mocht het erg slecht weer worden. Iets eerder of later mag natuurlijk ook altijd.

Tijdens de zwangerschapsshoot

Een zwangerschapsshoot staat in het teken van jou! En die gaan we insteken zoals jij het leuk vindt. Kies je bijvoorbeeld voor een shoot bij zonsondergang op een mooie zandvlakte? Of liever een intieme zwangerschapsshoot bij jullie thuis? Beide opties zijn een fantastische keuze.

Zijn er grote broers/zussen in beeld? Uiteraard mogen zij ook mee op de foto.

Wat kun je verwachten van een zwangerschapsshoot?

  • Fotoshoot van een uurtje
  • Een persoonlijke online galerij waaruit jullie 15 foto’s mogen kiezen
  • Een brochure met kledingtips 
  • Een luxe mini album met jullie favoriete foto’s
  • De mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen

* Inclusief reiskosten t/m 20km buiten Beek en Donk. Daarna 0,35ct per km.

Tarief: 259 euro

Wil je naast de zwangerschapsshoot ook jullie pasgeboren baby gefotografeerd hebben? Boek beide fotoshoots samen voor 484 euro.

Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?