Bruidsfotograaf Den Bosch & trouwfotograaf Den Bosch

Trouwfotograaf Den Bosch

Gefeliciteerd met jullie verloving! Een leuke tijd breekt aan, het organiseren van jullie droombruiloft in Den Bosch! Hebben jullie al een trouwlocatie in Den Bosch in gedachten? Ik ben gek op deze mooie stad en kom jullie bruiloft graag vastleggen als trouwfotograaf in Den Bosch. Serieus, ik heb toch echt het leukste vak ter wereld? Ik mag jullie liefde vastleggen op pure, echte foto’s waar de oprechtheid vanaf spat. Verwacht een prachtige trouwreportage vol emotie, spontaniteit en liefde. Even poseren? Vergeet het maar! Ik zet niets in scene en leg jullie bruiloft vast zoals hij echt was. Alle foto’s samen vertellen het verhaal van jullie grote dag.

Over de trouwfotograaf in Den Bosch

Aangenaam, ik ben Denise. Vrolijke stuiterbal met een zwak voor echte liefde. Ken je al die perfecte Instagramfoto’s? Hartstikke mooi natuurlijk, maar voor mij gaat een bruiloft om jullie! Het stralende bruidspaar en al jullie dierbaren om jullie heen.

Hoe mooi is het om aan de hand van jullie foto’s mooie momenten zoals de eerste blik van de bruidegom, de eerste kus, de tranen van mama en de dans met je vader te herbeleven. Naar die momenten ga ik op zoek, zodat jullie ze voor altijd kunnen herinneren.

Trouwlocaties in Den Bosch

Gaan jullie trouwen in de buurt van Den Bosch? Lucky you! Wat een mooie trouwlocaties zijn er. Kasteel Maurick in Vught, de IJzeren man in Vught, het Noord-Brabants Museum of een toffe shootlocatie als de Moerputten zijn mijn favorieten. Wat jullie keuze ook wordt, ik ga graag met jullie mee op avontuur in Den Bosch!

Prijzen bruidsfotograaf Den Bosch

Even tussen ons gezegd, ik begrijp heel goed dat je als bruidspaar een budget hebt waar je je aan wil houden. Daarom werk ik met een vast tarief voor 6 uur fotografie en kunnen jullie zelf bepalen hoeveel langer ik blijf. Jullie ontvangen altijd een online galerij met heel veel mooie foto’s, reiskosten en een mini verrassingsalbum. Ik vind het fijn om als trouwfotografe in Den Bosch duidelijk en transparant te zijn over mijn prijzen. Weten we allebei waar we aan toe zijn! En kunnen jullie scherp blijven op het budget van jullie bruiloft.

Mijn werkwijze als trouwfotograaf Den Bosch

Voor de bruiloft: IIk kijk ernaar uit om jullie te leren kennen! Vertel me alles over jullie leuke trouwplannen. Wat hebben jullie voor ogen? Naar wat voor soort foto’s zijn jullie op zoek? Samen kijken we of ik de trouwfotograaf ben voor jullie bruiloft in Den Bosch.

Tijdens de bruiloft: Ben ik (zo goed als!) onzichtbaar aanwezig. Zonder dat jullie het in de gaten hebben leg ik alle mooie momenten op jullie grote dag vast. Oprechte momenten, gewoon zoals ze zijn. Ik vraag jullie niet om te poseren en ga voor spontaniteit. Dat levert de leukste, vrolijkste foto’s op.

Na de bruiloft: Jullie kunnen vast niet wachten om de foto’s te zien! Daarom stuur ik jullie binnen 1 week een uitgebreide, digitale sneak preview met een selectie van jullie bruiloft. Daarna moeten jullie even geduld hebben, binnen 8 weken stuur ik jullie een link naar de volledige online galerij.

Dit zeggen anderen / Trouwfotograaf Den Bosch

“We hebben een fantastische mooie bruiloft gehad met leuke herinneringen die we vaak ophalen met de foto’s. Voor de bruiloft hebben we een fijn contact gehad met Denise. Ze had veel goede ideeën en ze was gemakkelijk benaderbaar voor vragen. Ook was ze heel flexibel wat je zeker nodig hebt bij een bruiloft in het coronatijdperk. Ik ben zelf geen grote fan van op de foto gaan, maar op de bruiloft ging het heel ontspannen. Ook zijn alle belangrijke momenten van de dag goed vastgelegd. Na de bruiloft kregen we heel snel de eerste foto’s. Ook hebben we veel leuke reacties gehad op de foto’s en natuurlijk het mooie trouwalbum! We waren erg blij met Denise als fotograaf!!”

-Linda en Riccardo / via Google

Bekijk een aantal van mijn favoriete trouwreportages

BRUIDSFOTOGRAAF DEN BOSCH & TROUWFOTOGRAAF DEN BOSCH

Als rasechte Brabantse fotografeer ik graag bruiloften in Den Bosch en omgeving, maar ik reis met liefde het hele land door!

bruidsfotograaf Limburg | bruidsfotograaf Gelderland | bruidsfotograaf Breda | bruidsfotograaf Eindhoven | bruidsfotograaf Brabant | bruidsfotograaf Frankrijk

Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?