Bruidsfotograaf Eindhoven & trouwfotograaf Eindhoven

Bruidsfotograaf in Eindhoven

Jullie gaan trouwen. Van harte gefeliciteerd! Klaar om jullie droombruiloft in Eindhoven te organiseren? Als trouwfotograaf wil ik je daar dolgraag bij helpen. Het is mijn doel om jullie liefde in een prachtige bruidsreportage te vereeuwigen. Een kleurrijke serie vol oprechte emoties en spontaniteit. Niets in scene gezet, alles vastgelegd zoals het daadwerkelijk was. Op zoek naar juist die momentjes die jouw Eindhovense bruiloft uniek en bijzonder maakt.

Over de bruidsfotograaf in Eindhoven

Hoi! Ik ben Denise. Blij ei, nieuwsgierig, puppymama en enorm gepassioneerde bruidsfotografe.

Voor mij als bruidsfotograaf in Eindhoven is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt. Ik maak het mijn levensmissie om die momenten te vereeuwigen.

Trouwlocaties in Eindhoven

Er zijn ontzettend veel mooie trouwlocaties in Eindhoven en omgeving te vinden. Hele gave trouwlocaties vind ik bijvoorbeeld het Ketelhuis, Fifth NRE en Kasteelhoeve Geldrop. Wat jullie keuze ook wordt, ik ga graag met jullie mee op avontuur in Eindhoven.

Prijzen bruidsfotograaf Eindhoven

Duidelijkheid en transparantie vind ik als bruidsfotograaf ontzettend belangrijk. Met tientallen bruiloften ervaring weet ik dat niet ieder bruidspaar hetzelfde budget heeft. Daarom heb ik een aantal verschillende all-in pakketten. Al deze pakketten zijn inclusief een online galerij met digitale HR foto’s, reiskosten door heel Nederland, een loveshoot, een luxe trouwalbum en btw. Geen verrassingen achteraf.

Mijn werkwijze als bruidsfotograaf

Voor de bruiloft: Ik sta te popelen om alles te weten te komen over jullie leuke trouwplannen! Daarom stel ik voor om eens uitgebreid kennis te maken. Jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn en hoe ik in het plaatje van jullie Eindhovense droombruiloft pas.

Tijdens de bruiloft: ben ik als een fly-on-the-wall aanwezig maak ik het mijn missie om alle dierbare momenten voor jullie te fotograferen. Geen stijve poses of gemaakte lachen. Iedere bruiloft weer haal ik alles uit de kast om de beste foto’s te leveren, zodat jullie over tientallen jaren nog steeds kunnen nagenieten van de mooiste dag van jullie leven.

Na de bruiloft: Al binnen één week ontvangen jullie een uitgebreide, digitale sneak preview met een selectie van jullie bruiloft. Zodat jullie heel snel kunnen nagenieten dus. Vervolgens staat binnen 8 weken jullie hele galerij klaar om te bekijken. Dan zet ik jullie zelf aan het werk om het album samen te stellen, zodat jullie 100% tevreden zijn over het eindresultaat!

Dit zeggen anderen / Trouwfotograaf Eindhoven

“Vanaf onze eerste afspraak wisten we meteen dat we Denise als onze fotograaf wilden. Ze is vrolijk, toegankelijk en professioneel. Denise luistert goed en dat hebben we teruggezien in de foto’s. Hiernaast was het erg fijn om vooraf al eens te ‘oefenen’ met de loveshoot. Naast dat ze een hele goede fotograaf is, was het ook gewoon erg gezellig om haar erbij te hebben!” 

-Naomi & Ronny / via Google

Bekijk een aantal van mijn favoriete trouwreportages

BRUIDSFOTOGRAAF EINDHOVEN & TROUWFOTOGRAAF EINDHOVEN

Als rasechte Brabantse fotografeer ik graag bruiloften in Eindhoven en omgeving, maar ik reis met liefde het hele land door!

bruidsfotograaf Limburg | bruidsfotograaf Gelderland | bruidsfotograaf Breda | bruidsfotograaf Den Bosch | bruidsfotograaf Brabant | bruidsfotograaf Frankrijk

Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?