Bruidsfotograaf Eindhoven & trouwfotograaf Eindhoven

Trouwfotograaf in Eindhoven

JAAAA he/she popped the question; jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Nu is het tijd voor de voorbereidingen. Hoe ziet jullie droombruiloft in Eindhoven eruit? Een ding is zeker, jullie gaan jullie grote dag vast laten leggen door een bruidsfotograaf uit Eindhoven. Ben ik jullie match? Ik zorg ervoor dat de liefde van jullie trouwfoto’s afspat. Jullie liefde voor elkaar, en de liefde voor jullie dierbaren. Het resultaat is een galerij om van te watertanden, vol oprechte momenten die jullie nooit meer gaan vergeten.

Over de bruidsfotograaf in Eindhoven

Toegegeven Love Actually is niet mijn lievelingsfilm, maar ik ben wel gek op de liefde. Ik maakte er niet voor niets mij beroep van! Wie ik ben? Ik ben Denise. Enthousiaste, vrolijke, (bijna) altijd positieve fotografe die niets leuker vindt dan het vastleggen van echte momenten tijdens jullie bruiloft. Het onderonsje met je vriendinnen, de blik van je moeder, het JA-woord van je partner. Die momenten koester je je hele leven. Heb jij even geluk dat ze ook op camera staan!

Trouwlocaties in Eindhoven

Gaan jullie trouwen in of rondom Eindhoven? Keuze genoeg! Mooie trouwlocaties in Eindhoven en omgeving vind ik bijvoorbeeld het Ketelhuis, Fifth NRE en Kasteelhoeve Geldrop. Wat jullie ook kiezen, ik ga graag met jullie mee op avontuur in Eindhoven.

Prijzen trouwfotograaf Eindhoven

Let’s talk money. Want ik begrijp heel goed dat je wil weten waar je aan toe bent, financieel gezien. Omdat elk bruidspaar wel een budget heeft waar ze graag binnen willen blijven, werk ik met een all-in pakket. Ik heb een vast tarief voor 6 uur fotografie en jullie kunnen vervolgens zelf bepalen hoeveel langer ik blijf. Jullie ontvangen altijd een online galerij met heel veel mooie foto’s, reiskosten en een mini verrassingsalbum. Ik vind het belangrijk om duidelijk en transparant te zijn over mijn prijzen als trouwfotograaf in Eindhoven, zodat jullie kunnen kijken wat past binnen jullie begroting.

Mijn werkwijze als trouwfotograaf Eindhoven

Voor de bruiloft: Komen jullie gezellig een (digitaal) kopje thee drinken? Ik vind het ontzettend leuk om jullie te leren kennen en natuurlijk hoor ik graag alles over jullie plannen voor een bruiloft in Eindhoven.

Tijdens de bruiloft: Ben ik er de hele dag onopvallend bij om foto’s van jullie te maken. Ik zoem om jullie heen om ervoor te zorgen dat ik geen moment mis! Niet op een irritante manier, dat beloof ik. Ik geloof heel erg in de kracht van spontane, oprechte fotografie. Verwacht van mijn dus geen geposeerde foto’s, maar jullie emoties vastgelegd op beeld.

Na de bruiloft: Tuurlijk! Ik snap helemaal dat jullie razend benieuwd zijn naar de foto’s! Daarom laat ik jullie niet te lang wachten en stuur ik jullie binnen één week een uitgebreide, digitale sneak preview met een selectie van jullie bruiloft. En dan, even geduld, binnen 8 weken lever ik jullie de hele galerij digitaal aan. Ga er maar eens goed voor zitten samen, glaasje wijn erbij, en kies jullie favorieten uit! Die komen vervolgens in een trouwalbum te staan waar jullie met plezier doorheen zullen bladeren.

Dit zeggen anderen / Trouwfotograaf Eindhoven

“Vanaf onze eerste afspraak wisten we meteen dat we Denise als onze fotograaf wilden. Ze is vrolijk, toegankelijk en professioneel. Denise luistert goed en dat hebben we teruggezien in de foto’s. Hiernaast was het erg fijn om vooraf al eens te ‘oefenen’ met de loveshoot. Naast dat ze een hele goede fotograaf is, was het ook gewoon erg gezellig om haar erbij te hebben!” 

-Naomi & Ronny / via Google

Bekijk een aantal van mijn favoriete trouwreportages

BRUIDSFOTOGRAAF EINDHOVEN & TROUWFOTOGRAAF EINDHOVEN

Als rasechte Brabantse fotografeer ik graag bruiloften in Eindhoven en omgeving, maar ik reis met liefde het hele land door!

bruidsfotograaf Limburg | bruidsfotograaf Deurne | bruidsfotograaf Breda | bruidsfotograaf Den Bosch | bruidsfotograaf Brabant | bruidsfotograaf Frankrijk

Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?