Jullie perfecte trouwalbum

Handgemaakt en volledig door jullie samengesteld

Jullie bruiloft is zo’n bijzondere dag. Ziel en zaligheid zijn gestopt in het organiseren van alles. Details tot in perfectie geregeld. En dan heb je uiteindelijk de foto’s nog over. Die verdienen een bijzondere plek, zodat je ze er nog geregeld bij kunt pakken en kunt nagenieten van die mooie herinneringen.

Precies om deze reden geef ik al mijn bruidsparen een luxe trouwalbum cadeau bij hun bruidsreportage. Een album wat perfect aansluit bij het sfeertje van die dag. Volledig samengesteld door jullie, zodat jullie er nog jaren plezier van hebben.

De voordelen van een luxe trouwalbum bij jouw bruidsfotograaf

 • Ik maak een uniek design op basis van jullie trouwdag

 • Perfect vlakliggende pagina’s met hoog kwaliteit fotopapier

 • Dikke pagina’s met pvc, wat kromtrekkende pagina’s tegengaat

 • Veel keuze in covers en materialen

 • Gepersonaliseerd met jullie namen op de cover

 • Jullie hebben volledig inspraak in elke keuze die wordt gemaakt

 • Een prachtig cadeau voor jullie zelf met dierbare herinneringen

custom embossing namen bruidspaar

Hoe maken we jullie droomalbum?

Whoee! Jullie zijn getrouwd en hebben inmiddels alle foto’s ontvangen. Tijd voor het laatste deel van jullie trouwreportage: jullie droomalbum! Het boek waar jullie verhaal tot leven komt en hopelijk er vaak bijgepakt gaat worden. Maar hoe gaat dat in z’n werk?

Zodra jullie je favoriete foto’s hebben geselecteerd, maak ik een eerste design. Die kunnen jullie in jullie online galerij inzien en voorzien van feedback wanneer dit nodig is. Dit pas ik toe en krijgen jullie nog eens de mogelijkheid om te checken of alles naar wens is.

Is het design klaar? Dan laat ik jullie nog wat moeilijke keuzes maken. Welke cover, wat voor materiaal en wat komt er op de voorkant? De keuze is reuze! Het voordeel is dat mijn trouwalbums handgemaakt worden, dus werkelijk alles is mogelijk. Ik heb veel voorbeelden te laten zien, maar ik denk ook graag mee met jullie specifieke wensen. Als we er volledig uit zijn, dan zet ik de order in. Zo’n 4 tot 6 weken later hebben jullie je droomalbum in huis.

Het stappenplan van jullie trouwalbum

1 Jullie kiezen jullie favoriete foto’s die in het album terugkomen

2 Ik maak een eerste ontwerp wat jullie digitaal kunnen bekijken

3 In mijn online software geven jullie feedback op het design zodat het precies is hoe jullie het willen

4 Ik verwerk jullie feedback en stuur alles nogmaals door voor de laatste check

5 Als alles naar wens is geven jullie akkoord

6 Jullie kiezen een cover, materiaal en eventuele extra personalisaties

7 De drukker gaat hard voor jullie aan het werk

8 Na een paar weken ontvangen jullie je op maat gemaakte trouwalbum!

blauw trouwalbum met gouden letters

Het design

Ik hou van een rustig ontwerp. Niet teveel foto’s op één pagina, veel witruimte. Zo komen jullie foto’s het best tot hun recht. Hebben jullie specifieke wensen? Laat het me dan zeker weten!

Natuurlijk zijn er ook foto’s die wat extra liefde verdienen. Die geef ik hun eigen plekje om te shinen, het liefst op een volledige spread. Zo blijf je dat rustige ontwerp houden, maar knallen die specifieke foto’s er echt uit.

De opties voor het trouwalbum

Trouwalbums zijn maatwerk en daardoor perfect op jullie wensen te ontwerpen

 • Veel verschillende materialen (leer, linnen, kunstleer en velvet)

 • Jullie namen of logo op de voorkant (embossing, met goudfolie of geborduurd)

 • Een luxe opbergbox passend bij jullie album

 • Persoonlijk ontwerp van jullie mooie trouwdag

 • Extra albums (met mogelijk een eigen ontwerp)

Samen kunnen we alle opties doornemen.

De persoonlijke touch

Om jullie trouwalbum echt eigen te maken, kun je prachtige details laten toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een embossing of borduursel. Bij een embossing wordt er een stempel gemaakt van jullie namen en trouwdatum en in de cover gedrukt, zodat er een reliëf ontstaat.

Jullie namen een nog luxere uitstraling geven? Kies dan bijvoorbeeld voor een folie, verkrijgbaar in goud, zilver en rosé. Super chique!

Jullie kunnen kiezen voor een standaard, strak lettertype, maar ook kiezen voor een eigen ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan jullie namen zoals op de trouwkaart. Vaak kan ik het ontwerp aan de hand van jullie kaart namaken en laten plaatsen op de cover.

Opbergbox

Om jullie album perfect te bewaren kies je voor een bijpassende opbergbox. In dezelfde kleuren of een mooi bijpassend materiaal. Zo is jullie set echt compleet en altijd goed beschermd.

Extra albums, een beter cadeau bestaat niet

Ben je op zoek naar een betekenisvol cadeau als bedankje voor de hulp bij jullie bruiloft? Hoe leuk is het dan om een klein trouwalbum te geven. Aan bijvoorbeeld je ouders, grootouders, broers/zussen of een kleine versie voor je kinderen. Of gewoon voor jezelf!

Ik krijg wel eens bericht van ouders van bruidsparen dat zij zo blij waren met hun eigen boekje dat ze cadeau kregen of zelf mochten samenstellen. Want ook dat is mogelijk! Jullie hebben de keuze om een exacte kopie van jullie eigen album te bestellen of een volledig uniek ontwerp met foto’s die jullie speciaal voor dit boek hebben geselecteerd.

Deze albums hebben standaard een linnen omslag, maar kunnen tegen een meerprijs ook geüpgraded worden luxere opties.

Benieuwd geworden?

Dat snap ik wel! Zo’n luxe trouwalbum is ook wel echt een pronkstuk op je salontafel of in je boekenkast. Niet iets wat je er maandelijks bij pakt, maar op bijzondere momenten wel heerlijk is om mooie herinneringen mee op te halen.

Want zeg nou zelf.. Hoe vaak kijk je foto’s terug op je computer? Dat is toch veel fijner in een album?

Tijdens een kennismaking laat ik je met liefde verschillende demoproducten zien en kunnen jullie later in het proces altijd bij me langskomen om alle wensen persoonlijk te bespreken.

Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?