Jullie perfecte trouwalbum

Handgemaakt en vol prachtige herinneringen

Jullie bruiloft is zo’n bijzondere dag. Ziel en zaligheid zijn gestopt in het organiseren van alles. Details tot in perfectie geregeld. En dan heb je uiteindelijk de foto’s nog over. Die verdienen een bijzondere plek, zodat je ze er nog geregeld bij kunt pakken en kunt nagenieten van die mooie herinneringen.

De voordelen van een luxe trouwalbum bij jouw bruidsfotograaf

 • Volledig ontzorgd, omdat ik de fotoselectie en het ontwerp voor jullie uit handen neem
 • Samen nemen we het albumontwerp door en passen we het volledig naar jullie wensen aan
 • Perfect vlakliggende pagina’s met hoog kwaliteit fotopapier
 • Dikke pagina’s met pvc, wat kromtrekkende pagina’s tegengaat
 • Veel keuze in covers en materialen
 • Gepersonaliseerd met jullie namen op de cover
 • Een prachtig cadeau voor jullie zelf met dierbare herinneringen
custom embossing namen bruidspaar

Het design

Ik hou van een rustig ontwerp. Niet teveel foto’s op één pagina, veel witruimte. Zo komen jullie foto’s het best tot hun recht. Hebben jullie specifieke wensen? Laat het me dan zeker weten!

Natuurlijk zijn er ook foto’s die wat extra liefde verdienen. Die geef ik hun eigen plekje om te shinen, het liefst op een volledige spread. Zo blijf je dat rustige ontwerp houden, maar knallen die specifieke foto’s er echt uit.

De opties voor het trouwalbum

Trouwalbums zijn maatwerk en daardoor perfect op jullie wensen te ontwerpen

 • Veel verschillende materialen (leer, linnen, kunstleer en velvet)

 • Jullie namen of logo op de voorkant

 • Een luxe opbergbox passend bij jullie album

 • Persoonlijk ontwerp van jullie mooie trouwdag

 • Extra albums 

Samen kunnen we alle opties doornemen.

De persoonlijke touch

Om jullie trouwalbum echt eigen te maken, kun je prachtige details laten toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een embossing. Bij een embossing wordt er een stempel gemaakt van jullie namen en trouwdatum en in de cover gedrukt, zodat er een reliëf ontstaat.

Jullie namen een nog luxere uitstraling geven? Kies dan bijvoorbeeld voor een folie, verkrijgbaar in goud, zilver en rosé. Super chique!

Jullie kunnen kiezen voor een standaard, strak lettertype, maar ook kiezen voor een eigen ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan jullie namen zoals op de trouwkaart. Vaak kan ik het ontwerp aan de hand van jullie kaart namaken en laten plaatsen op de cover.

Opbergbox

Om jullie album perfect te bewaren kies je voor een bijpassende opbergbox. Zo is jullie set echt compleet en altijd goed beschermd.

Extra albums, een beter cadeau bestaat niet

Ben je op zoek naar een betekenisvol cadeau als bedankje voor de hulp bij jullie bruiloft? Hoe leuk is het dan om een klein trouwalbum te geven. Aan bijvoorbeeld je ouders, grootouders, broers/zussen of een kleine versie voor je kinderen. Of gewoon voor jezelf!

Benieuwd geworden?

Dat snap ik wel! Zo’n luxe trouwalbum is ook wel echt een pronkstuk op je salontafel of in je boekenkast. Niet iets wat je er maandelijks bij pakt, maar op bijzondere momenten wel heerlijk is om mooie herinneringen mee op te halen.

Want zeg nou zelf.. Hoe vaak kijk je foto’s terug op je computer? Dat is toch veel fijner in een album?

Tijdens een kennismaking laat ik je met liefde verschillende demoproducten zien en kunnen jullie later in het proces altijd bij me langskomen om alle wensen persoonlijk te bespreken.

Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?