bruidsfotografie

Mijn visie en werkwijze als bruidsfotograaf

Trouwfotograaf met een persoonlijke aanpak

Niets zo persoonlijk als jullie trouwdag! Elk bruidspaar is uniek en heeft andere wensen. Voor de invulling van hun bruiloft en voor de stijl van hun trouwfoto’s. Daarom werk ik als trouwfotograaf met een persoonlijke aanpak. Ik wil jullie eerst leren kennen! Op jullie bruiloft zwier ik de hele dag om jullie heen, dan is het wel zo fijn als we elkaar leuk vinden.

Maar, first things first. Mijn stijl van fotograferen moet jullie natuurlijk wel aanspreken. Graag vertel ik jullie daarom eerst hoe ik te werk ga, en nodig ik jullie van harte uit om een kijkje te nemen bij mijn portfolio.

werkwijze bruidsfotografie

Journalistieke bruidsfotografie

Zoals een journalist een verhaal vertelt met woorden, vertel ik jullie verhaal met foto’s. Journalistieke bruidsfotografie wordt dat ook wel genoemd. Ik laat jullie trouwdag zien zoals hij echt was! Die spontane momenten, onderonsjes, uitbundige lachen en weggepinkte traantjes vinden hun weg naar mijn fototoestel, zodat jullie jullie trouwdag kunnen herbeleven. Geen liefhebber van geposeerde foto’s? Dan spreekt mijn journalistieke bruidsfotografie jullie vast aan.

Knikken jullie nu ja? Dan nodig ik jullie van harte uit voor een leuke kennismaking. Ik ben super nieuwsgierig naar jullie verhaal en naar al jullie mooie plannen.

Zijn we een match? Dan fotografeer ik dolgraag jullie bruiloft!

Wat kost een trouwfotograaf?

Ik hou van duidelijkheid, jullie vast ook. Daarom zijn mijn tarieven zo opgebouwd dat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn.

Mijn prijzen zijn altijd inclusief:

  • Btw;
  • reiskosten;
  • nabewerking;
  • een goed gevulde online galerij;
  • En handgemaakt verrassingspocketalbum.

Ik ben minimaal 6 uur aanwezig op jullie bruiloft, maar vooraf bekijken we hoeveel uren fotografie het beste bij jullie grote dag past. Maatwerk, omdat jullie bruiloft perfect bij jullie mag passen.

werkwijze bruidsfotografie

Zijn we een match? Laat de voorbereidingen voor jullie bruiloft maar beginnen!

In aanloop naar jullie bruiloft houden we zo nu en dan contact. Schiet jullie nog een vraag te binnen? Jullie kunnen altijd bij me terecht. Ongeveer twee maanden voor de bruiloft gaan we de diepte in:

  • Wie moet er zeker op de foto staan? We stellen een lijst met groepsfoto’s samen.
  • Ook heb ik een uitgebreide vragenlijst die jullie mogen invullen zodat ik precies weet hoe de dag eruit komt te zien.
  • Natuurlijk neem ik ook contact op met de ceremoniemeesters voor het geval zij nog leuke verrassingen hebben.
werkwijze bruidsfotografie

Tijdens en na de bruiloft

Als bruidsfotograaf ben ik een fly on the wall, onopvallend aanwezig. Ik zoek de hele dag naar leuke momentjes en spontane verhaaltjes om te fotograferen. Het grootste compliment dat ik kan krijgen? Als bruidsparen achteraf zeggen dat ze amper hebben gemerkt dat ik er was.

werkwijze bruidsfotografie

Na de bruiloft

Net zoals de meeste bruidsparen branden jullie waarschijnlijk van nieuwsgierigheid om de foto’s te zien. Daarom krijgen jullie binnen een week een uitgebreide preview met de highlights van jullie dag. Heerlijk nagenieten van al die mooie momenten. Binnen 8 weken staat de volledige online galerij voor jullie klaar en kan het genieten pas echt beginnen.

 

werkwijze bruidsfotografie

Jullie trouwalbum!

Even eerlijk, wat kijkt er fijner? Honderden foto’s achter elkaar op een klein schermpje doorswipen of een prachtig album doorbladeren met daarin jullie favoriete foto’s? Ik vind het eeuwig zonde als zulke belangrijke foto’s op de computer verstoffen. Graag ook een luxe album erbij? Jullie hebben een eigen trouwalbum al vanaf 448 euro. Ik vertel je met liefde meer over mijn werkwijze.

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Zeggen jullie I do tegen mij als jullie bruidsfotografe? Neem dan snel contact met me op of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Zeggen jullie I do tegen mij als jullie bruidsfotografe? Neem dan snel contact met me op of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?