Aangenaam, ik ben Denise!

Je hebt waarschijnlijk ondertussen al het een en ander van mijn werk gezien en misschien ben je nieuwsgierig geworden naar het gezicht achter de camera. Ik vertel graag wat meer over mezelf, want ik vind het zo belangrijk dat jij ook een connectie met mij voelt als we gaan fotograferen. Want zodra je je op je gemak voelt, dan gaan we echte mooie beelden maken.

Ik woon in het Brabantse Beek en Donk samen met mijn man Antoine en onze sheltie Benji. Blij ei, theeleut, nieuwsgierig aagje, perfectionistisch, liefhebber van lekker eten, enorm ambitieus en vol passie. Dat ben ik in een notendop. Ik hou ervan om gezellig met vrienden te borrelen en een bordspelletje te spelen. Maar ik ben ook die typische huismuts die enorm geniet van een avondje op de bank met een dekentje en een kop thee en Netflix.

Hoe het allemaal begon

Ik ben niet zo’n typische fotograaf die als kind altijd al in de weer was met een camera. Sterker nog, ik had nog nooit eerder een spiegelreflexcamera aangeraakt tot ik op mijn grafische studie het vak fotografie volgde. Ik was meteen verkocht. Ik switchte mijn studierichting naar fotografie en vond daarmee mijn dreamjob.

Want wauw, wat mag ik me in mijn handjes knijpen met dit prachtige werk. Het vastleggen van de mooiste dag uit jullie leven. Mezelf mengen tussen jullie dierbaren. Het meevieren van de liefde. De herinneringen van jullie prachtige bruiloft tastbaar maken, zodat jullie er de rest van jullie leven nog van kunnen genieten. Dat vind ik ontzettend bijzonder en een enorme eer.

Ik zie mezelf als een fly on the wall, aanwezig maar op de achtergrond. Met een documentair oog leg ik alles vast wat ik zie. Niets in scene gezet, maar precies zoals het op dat moment gebeurt. Puur en oprecht. Spontaan en vertellend.

Aangenaam, ik ben Denise!

Je hebt waarschijnlijk ondertussen al het een en ander van mijn werk gezien en misschien ben je wel nieuwsgierig geworden naar het gezicht achter de camera. Ik vertel je graag wat meer over mezelf, want ik vind het zo belangrijk dat jij ook een connectie met mij voelt als we gaan fotograferen. Want zodra je je op je gemak voelt, dan gaan we echte mooie resultaten maken.

Ik woon in het Brabantse Beek en Donk samen met mijn vriend Antoine en onze sheltie Benji, living the happy familylife. Blij ei, theeleut, nieuwsgierig aagje, perfectionistisch, liefhebber van lekker eten, enorm ambitieus en vol passie. Dat ben ik in een notendop. Ik hou ervan om gezellig met vrienden te borrelen en een bordspelletje te spelen. Nee, geen standaard Monopoly, maar de iets meer advanced spellen. Villainous, Machi Koro en Kwakzalvers zijn momenteel wel favorietjes. Maar ik ben ook die typische huismuts die enorm geniet van een avondje op de bank met een dekentje en een kop thee om heel Netflix uit te spelen. Heb je echte must sees? Let me know!

Hoe het allemaal begon

Ik ben niet zo’n typische fotograaf die als kind altijd al in de weer was met een camera. Sterker nog, ik had nog nooit eerder een spiegelreflexcamera aangeraakt tot ik op mijn grafische studie het vak fotografie volgde. Toen de vonk echter eenmaal oversloeg was het goed raak. Ik switchte mijn studierichting naar fotografie en vond daarmee mijn dreamjob. Helemaal toen ik in mijn laatste jaar stage liep bij een bruidsfotograaf.

Want wauw, wat mag ik me in mijn handjes knijpen met dit prachtige werk. Het vastleggen van de mooiste dag uit jullie leven. Mezelf mengen tussen jullie dierbaren. Het meevieren van de liefde. Een dansje wagen op het avondfeest. De herinneringen van jullie prachtige bruiloft tastbaar maken, zodat jullie er de rest van jullie leven nog van kunnen genieten. Dat gegeven vind ik ontzettend bijzonder en een enorme eer.

Ik zie mezelf als een fly on the wall, aanwezig maar op de achtergrond. Met een documentair oog leg ik alles vast wat ik zie. Niets in scene gezet, maar precies zoals het op dat moment gebeurt. Puur en oprecht. Spontaan en vertellend.

Random facts

  • Ik heb chronisch koude vingers. Bijna het hele jaar door loop ik in mijn handen te wrijven om mijn vingers een beetje op te warmen.
  • Na mijn MBO ging ik Communicatie studeren op het HBO. Daarom vind ik het ontzettend tof dat ik ook vrouwelijke ondernemers mag helpen met goede brandingfoto’s voor hun bedrijf.
  • Met mijn 1.68 ben ik niet de langste, waardoor ik op een bruiloft nog wel eens (ongevraagde) hulp krijg om wat hoger te komen. A.k.a. ik word in een nek getild.
  • Ik hou enorm van lekker eten, maar hou niet van sporten. Goede combi? I think not.
  • Als ik vrolijk ben kan ik de hele dag lopen zingen. Iets waar mijn omstanders vaak minder blij mee zijn. Oeps.
  • Ik heb een hekel aan te laat komen en krijg dan ook de kriebels wanneer mijn vriend 5 minuten na mijn geplande vertrektijd nog even gaat toileteren.
  • Er zijn een aantal soort opdrachten die ik heel graag nog eens wil doen. Deze heb ik allemaal gebundeld in een bucketlist. Help jij me om iets af te vinken?

Ik vertel graag jullie verhaal

Jullie verhaal is uniek, bijzonder en echt. De connectie tussen jullie en alle dierbare mensen om je heen, de spontane momenten die jullie dag zo mooi maken, de fijne sfeer die o zo voelbaar is. Dat doet ertoe, en dat leg ik met ontzettend veel liefde voor jullie vast.

Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?