Newborn fotoshoot

Kun je ook niet wachten om na al die maanden eindelijk jullie kleintje vast te kunnen houden? Zijn kleine teentjes te zien, zijn gaapjes te tellen, verliefd worden op zijn kleine lachjes.

Het klinkt onmogelijk, maar de meest inie minie versie van jouw mooie baby zal uiteindelijk maar een vervaagde herinnering worden. Ze worden immers zo snel groot! Juist daarom zijn mooie foto’s van jullie baby zo waardevol.

Terwijl je aardig wat slaaptekort hebt, went aan jullie nieuwe gezinssituatie, je baby leert kennen, van voeding naar voeding leeft en intens geniet van jullie kleine spruit, vliegt de tijd voorbij. En voor je het weet zijn ze geen baby meer. Hoe fijn is het dat je dan een hele fijne, tastbare herinnering hebt aan die allereerste weken.

Het beste moment voor een newborn fotoshoot

Net na de geboorte van jullie kleine spruit beland je in een behoorlijke roller coaster. Een tijd van wennen, nieuwe dingen leren, slaaptekort, herstellen. Ik kan me goed voorstellen dat je in die eerste periode echt niet zit te wachten op een fotoshoot. Daarom plan ik mijn newborn fotoshoots altijd zo’n twee tot vier weken na de geboorte. Voel je je na die vier weken nog niet helemaal de oude? Dan is het uiteraard geen enkel probleem om de fotoshoot nog wat langer uit te stellen.

De fotoshoot vindt altijd plaats bij jullie thuis. In jullie eigen, veilige omgeving waar je kindje het meest op zijn gemak is. Alle voorzieningen bij de hand en genoeg leuke opties voor hele mooie foto’s.

Tijdens de newborn fotoshoot

Tijdens de newborn fotoshoot richten we ons op jullie als nieuw gezinnetje. Heerlijk knuffelen op bed, samen met grote broer/zus, foto’s van elke ouder apart met de baby, een badje, etc. Tijdens de fotoshoot kunnen we alle kanten op en jullie hebben alle inspraak!

Wanneer we aan het fotograferen zijn zal ik licht aansturen, maar ik laat jullie vooral je gang gaan en van elkaar genieten. Ook maak ik altijd foto’s van de details van jullie mooie kindje, zoals hun kleine voetjes en handjes. Later kun je je nooit meer indenken dat ze ooit zo klein zijn geweest.

Wat kun je verwachten van een newborn fotoshoot?

  • Fotoshoot van een uurtje bij jullie thuis
  • Een persoonlijke online galerij waaruit jullie 15 foto’s mogen kiezen
  • Een brochure met kledingtips 
  • Een luxe mini album met jullie favoriete foto’s
  • De mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen

* Inclusief reiskosten t/m 20km buiten Beek en Donk. Daarna 0,35ct per km.

Tarief: 299 euro

Wil je naast de newborn fotoshoot ook jullie zwangerschap gefotografeerd hebben? Boek beide fotoshoots samen voor 484 euro.

Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?