fbpx
bruidsfotografie-denise van duren fotografie

My love for you is a journey,
starting at forever and ending at never

Bruidsfotografie

Jullie gaan trouwen, yess gefeliciteerd! Welkom in de geweldige periode in jullie leven dat ‘het organiseren van een bruiloft’ heet. Jullie hebben vast al heel veel wensen en ideeën over hoe jullie de mooiste dag van jullie leven in willen gaan vullen. Omringd door de belangrijkste mensen gaan jullie elkaar het ja-woord geven, en dat willen jullie natuurlijk wel vastgelegd hebben.

Daar wil ik jullie graag bij helpen! Bruidsfotografie vind ik echt een feestje, zo mooi om deel uit te maken van zo’n belangrijke dag. Ik vind het belangrijk om zo onzichtbaar mogelijk te zijn zodat de dag echt om jullie draait en jullie helemaal op je gemak zijn en dus zichtbaar ontspannen gefotografeerd kunnen worden.

Ik daag mezelf uit om tijdens jullie bruiloft op zoek te gaan naar dat wat jullie bruiloft zo uniek maakt; jullie als bruidspaar en de liefde van de gasten om jullie heen. Jullie bruiloft zit vast vol met emoties; de traan van je moeder tijdens de ceremonie, het harde gelach van de gasten als het bruidskindje de speelgoedtractor belangrijker vindt, de gezellige borrel met vrienden. Dat zijn de momenten die ik opzoek.

kennismaking

Kennismaking

Een klik tussen ons is ontzettend belangrijk. Daarom is het heel erg fijn om een kennismakingsgesprek in te plannen. Hier spreken we ook alvast de dag door en ben ik benieuwd naar al jullie ideeën. Ik geef graag advies over jullie planning en denk graag mee als dat nodig is!

Ongeveer een tot twee maanden voor jullie bruiloft spreken we nogmaals af. Waarschijnlijk is alles nu ongeveer zo goed als rond en dus is het tijd om alle details nog eens door te spreken zodat ik niet voor verrassingen kom te staan en alles zo goed mogelijk kan vastleggen. Een belletje naar de ceremoniemeester(s) kan ook niet ontbreken, want wie weet hebben zij nog spannende dingen voor jullie in petto!

camera

Levering

Geloof me, jullie zijn na de bruiloft mega nieuwsgierig naar wat ik de hele dag heb lopen uitspoken. Jullie zien mij wel de hele dag heen en weer lopen, maar hebben natuurlijk geen idee waar ik precies mee bezig ben. Binnen een week na jullie prachtige dag zorg ik dat jullie een slideshow toegestuurd krijgen met een kleine preview. Binnen een maand kunnen jullie de foto’s downloaden in een online gallerij en jullie keuze voor het album aangeven. Zodra ik jullie pakketje in huis heb ontvangen jullie het prachtige handgemaakte album en luxe usb stick met alle hoge resolutiebestanden en kunnen jullie blijven genieten van jullie mooiste dag.

bruidsfotografie-denise van duren fotografie
bruidsfotografie-denise van duren fotografie
bruidsfotografie-denise van duren-fotografie-deurne
bruidsfotografie-denise van duren fotografie
bruidsfotografie-denise van duren fotografie
bruidsfotografie-2

“15 september heeft Denise onze trouwdag vastgelegd. Wij zijn helemaal tevreden. Heel fijn hoe ze alles heeft aangepakt van begin tot eind. Fijne communicatie, creatieve ideeën en niet te vergeten, prachtige foto’s natuurlijk. Denise dankjewel !!”

Albums

Hoe fijn is het om over een aantal jaren jullie bruiloft nog eens heerlijk te herbeleven – op een jubileum of juist op een sombere dag wanneer fijne herinneringen erg welkom zijn. Ik vind het zo zonde om foto’s van zo’n belangrijke dag te laten verstoffen op een usb en daarom zijn alle pakketten inclusief een prachtig handgemaakt album. Want zeg nou zelf, een middag samen foto’s kijken is veel leuker in een mooi boek dan via een usb op een laptop.


trouwalbum-denise van duren fotografie

Interesse in hele gave bruidsfoto’s?

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Menu