Bruiloft Natuurpoort de Peel | Bruidsfotograaf Deurne

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

Een bruiloft in mijn hometown Deurne, heerlijk! Het komt maar zelden voor dat ik een bruiloft fotografeer waarbij de navigatie uit kan blijven, wat net wat extra rust geeft.

Luc en Danique trouwden in september bij Natuurpoort de Peel in Deurne. Een van de populairste trouwlocatie in de omgeving. En terecht, want naast dat het een prachtige plek is, staat deze locatie ook bekend om hun goede service en heerlijk eten. Op zich niet geheel onbelangrijk.

Oke even genoeg over deze trouwlocatie. Let’s dive into deze leuke bruiloft!

Klaarmaken in Deurne

Mijn dag startte bij Luc, die zich bij zijn ouders aan het klaarmaken was. De volledige familie zat al in de krul, dus je kunt je voorstellen dat het een gezellige drukte was. Toen ik vervolgens bij Danique aankwam, was er minstens net zoveel gezelligheid. De kapster en visagiste waren druk in de weer, stropdassen werden meervoudig gestrikt en cadeautjes werden uitgedeeld. De GEWELDIGE jurk ging aan en daarna was ook Danique klaar voor de grote dag.

Dit bruidspaar koos voor het klassieke ophaalmoment bij de deur. Zichtbaar nerveus liep Luc naar de voordeur, maar familie riep dat zijn jasje niet goed geknoopt was. Snel nog even priegelen voordat de deur open gaat. Maar Danique was te snel. EVEN WACHTEN! Riep Luc snel. En de deur ging weer dicht. Enkele momenten later mocht de deur wel for real open en kon dit mooie bruidspaar elkaar echt eens goed bewonderen. Gezellig lunchen met alle aanwezigen, wat foto’s met hondje Boef en toen was het alweer tijd om te vertrekken naar de trouwlocatie.

Bruiloft bij Natuurpoort de Peel

Tijd om te trouwen! Deze dag zat vol grappige momenten. Enkele vrienden van dit stel liep namelijk mee naar voren als bloemenjongens en strooiden bloemblaadjes en deelden bier uit. Heerlijk! Gevolgd door een mooie ceremonie, geleid door Anne-Mijke. Door het koude weer was buiten trouwen helaas geen optie, maar de Natuurpoort beschikt gelukkig over een lekker warme binnenplek. En dat is zeker net zo tof voor een mooie trouwceremonie.

Na de kus en het wegloopmoment, volgden felicitaties en natuurlijk taart! Rond dat moment plukte ik het bruidspaar even weg voor een korte fotoshoot, zodat ze weer op tijd terug zouden zijn voordat hun receptiegasten aankwamen.

Tijd voor de fotoshoot

De meest gekozen optie is vaak het vinden van een mooie plek in de omgeving van de trouwlocatie. Maar wat als ik je vertel dat dit vaak helemaal niet nodig is? Wedden dat je op jouw trouwlocatie ook plekjes kunt vinden om toffe foto’s te maken? Je moet alleen even goed kijken. Deze plek beschikt over meerdere perkjes en groene stukken waar je zeker wat gave foto’s kunt maken. En dat is zeker handig wanneer je een wat strakkere tijdsplanning hebt. Hebben jullie hier alle tijd voor en wil je graag naar dat ene gave plekje rijden? Go for it! Niemand hier die zegt wat je wel en niet moet doen 🙂

Een bruisend einde van de bruiloft

De dag verliep verder met een gezellige receptie, heerlijk diner en tot slot een knallend feest. Met een hele toffe openingsdans en veel dansende mensen. Een bonk aan gezelligheid! Toch plukte ik het bruidspaar op het einde nog even met me mee om een toffe eindfoto te maken. De fles champagne die een oom voor hen had besteld stond namelijk al een tijdje te wachten. Daar moest iets gaafs mee gedaan worden! Ik hou er zo van wanneer bruidsparen in mijn enthousiasme meegaan en openstaan voor een gek idee wat ineens naar boven springt!

Lieve Luc en Danique, het was me een enorm genoegen om jullie mooie bruiloft te fotograferen. Ik wens jullie ontzettend veel geluk samen!

Liefs Denise

Moeder helpt bruidegom met aankleden
Bruid zittend bij kapper
Bruid bewondert zichzelf in spiegel
Bruid opent deur voor bruidegom
Bruidspaar met hun hondje
Bruidegom helpt bruid uit auto stappen
Bloemenjongens strooien bloemblaadjes bij ceremonie
Bruid loopt met vader naar ceremonie
Bloemenjongens strooien bloemblaadjes
Bruidspaar luistert naar Babs
Overzicht trouwzaal natuurpoort de peel
Kus van bruidspaar
Ouders feliciteren bruidspaar
Bruidspaar snijdt taart aan
Fotoshoot met bruidspaar in natuur
Fotoshoot met bruidspaar in natuur
Fotoshoot met bruidspaar in natuur
Fotoshoot met bruidspaar in natuur
groepsfoto gekke bekken
groepsfoto bier run
Openingsdans trouwfeest
Dansende mensen op trouwfeest
Champagne spuiten bruidpaar

Leveranciers

Fotograaf: Denise Van Duren Fotografie
Trouwlocatie: Natuurpoort De Peel
Trouwambtenaar: Vertelt Door Anne-Mijke
Bruidsjurk: Bruidshuis Diana
Trouwpak: Lenssen Mannenmode
Make Up: Anouk Maas
Haar: Beauty For You
Bruidstaart: Boergondisch

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?