Winterbruiloft in de Korenbeurs – Made

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

Winter, kerst, lampjes, sfeer, sprookjes. Alles kwam samen in deze fantastische winterbruiloft in de Korenbeurs in Made. Laat ik nu echt een enorme feestdag-fan zijn, dus ik genoot intens van deze dag!

Bruidsfotografie in Terheijden

Deze winterse decemberdag begon bij Danielle die al lekker in de krullers zat en daarna bij Tim die door zijn moeder werd geholpen met zijn pak. Bij de bruid één groot, gezellig kippenhok, bij Tim pure rust. Blijft leuk, dat contrast.

Toen was het showtime! Daniëlle en Tim gaven elkaar het ja-woord in het witte kerkje in Terheijden. Prachtig gestyled met bloemen, kaarsjes en kerstlichtjes. Echt een sprookje! Een liefdevolle ceremonie met persoonlijke woorden, oma als ringdrager en rake muziek.

Trouwfeest in Made bij de Korenbeurs

Na de ceremonie vertrok het gezelschap naar De Korenbeurs in Made voor een uitgebreide lunch. Kort voor de bruiloft moest het schema wat omgegooid worden door you-know-what, maar dat mocht de pret niet drukken! Jezelf niet laten kisten, maar juist kijken wat WEL kon. En dat waren grote, ronde tafels gevuld met heerlijk eten en ruimte voor speeches van geliefden EN openingsdans! Want daar was toch echt al te lang op geoefend.

Tripje over de grens

Omdat in Nederland de horeca om 17.00 dicht ging, hadden Daniëlle en Tim een heel tof plan. Waarom je dag daar al laten eindigen als je met z’n tweetjes de dag nog heel goed af kan sluiten EN de Belgische grens heel dichtbij is?

Dus na de lunch vertrok ik met het bruidspaar en videografen richting onze zuiderburen om nog een kleine reportage te maken tussen alle kerstverlichting in Antwerpen. Want why not? Ik kan je vertellen dat ik daar meeeeega enthousiast over werd! De hele stad in kerstsfeer, het bruidspaar met paard en wagen door de stad. Het was jammer dat we niet wat meer tijd hadden voor de foto’s, want de volgende reservering stond al te wachten. Maar mocht ik nog eens de kans krijgen.. count me in!

Deze bruiloft bewees maar weer: je kunt je bruiloft op zoveel manieren vieren en toch een perfecte dag hebben.

Liefs Denise

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recent Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?