Zwangerschapsshoot - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshootvol spanning en in afwachting van jullie kindje

Van harte gefeliciteerd! Jullie verwachten een kindje. Een mooie, ronde buik en intens gelukkige ouders-to-be. Dit is een prachtig moment en zeker waard om vast te leggen. Tijdens deze fotoshoot richten we ons compleet op het geluk binnen jullie gezin, spontaan en puur. Zijn jullie al gelukkige ouders van een of meerdere kinderen? Uiteraard horen zij er ook bij!

Meer informatie over een zwangerschapsshoot

Wat staat jullie te wachten, en wat ontvangen jullie van mij

De mooiste tijd om een zwangerschapsshoot in te plannen is tussen de 33 en 36 weken. Jouw buik is dan mooi rond. We gaan naar een locatie die bij jullie past. Ik denk hiervoor graag met jullie mee. Jullie als aanstaande ouders, maar ook eventuele broertjes/zusjes mogen mee op de foto. Bang om te poseren? Door middel van kleine opdrachtjes gaan we voor pure, ontspannen foto’s. Ik wil jullie vooral plezier laten maken met elkaar met prachtige herinneringen als resultaat.

Investering

 

De investering voor een zwangerschapsshoot is 169 euro. Hiervoor krijgen jullie:

* Een fotoshoot voor 2 personen op een locatie naar keuze

* 10 zorgvuldig nabewerkte, digitale foto’s (in kleur en zwart/wit) die jullie zelf mogen uitkiezen

* Een mooi 15×15 mini album met jullie eigen selectie om nog regelmatig door te kijken

* Handige tips en adviezen vooraf om jullie voor te bereiden op de fotoshoot

* De mogelijkheid om meer foto’s bij te bestellen a 7,50 per stuk

* Graag met het hele gezin? Dan komt er 5 euro per kind bij.

Willen jullie de zwangerschap en jullie baby’tje fotograferen? Maak dan gebruik van een combi deal. Een zwangerschapsshoot en een lifestyle newbornshoot voor 365 euro, inclusief 30 foto’s. Jullie ontvangen dus 10 foto’s t.w.v. 75 euro geheel gratis.

Zondagtarief +30 euro

Boek een zwangerschapsshoot

Lang nagedacht of we wel een buikshoot wilden doen. Uiteindelijk super blij dat we dit gedaan hebben. Ondanks dat we allebei niet zo van de foto's zijn, heeft Denise gezorgd voor een ontspannen en spontaan resultaat waar we erg tevreden over zijn! Daarna de newbornshoot met ons twee weken oude dochtertje. Wat heeft ze onze trots goed over kunnen brengen op de foto's. Ook de kleine meid staat er erg leuk op. De kleine, mooie momenten heeft ze allemaal vastgelegd. Voor een volgend fotomoment weten we zeker bij wie we de foto's laten maken! Een aanrader :)

- Nicole & Paul
Denise van Duren fotografie-lifestyle newbornshoot thuis