Zwangerschapsshoot - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshootvol spanning en in afwachting van jullie kindje

Van harte gefeliciteerd! Jullie verwachten een kindje. Een mooie, ronde buik en intens gelukkige ouders-to-be. Dit is een prachtig moment en zeker waard om vast te leggen. Tijdens deze fotoshoot richten we ons compleet op het geluk binnen jullie gezin, spontaan en puur. Zijn jullie al gelukkige ouders van een of meerdere kinderen? Uiteraard horen zij er ook bij!

Meer informatie over een zwangerschapsshoot

Wat staat jullie te wachten, en wat ontvangen jullie van mij

De mooiste tijd om een zwangerschapsshoot in te plannen is tussen de 33 en 36 weken. Jouw buik is dan mooi rond. We gaan naar een locatie die bij jullie past. Ik denk hiervoor graag met jullie mee. Jullie als aanstaande ouders, maar ook eventuele broertjes/zusjes mogen mee op de foto. Bang om te poseren? Door middel van kleine opdrachtjes gaan we voor pure, ontspannen foto’s. Ik wil jullie vooral plezier laten maken met elkaar met prachtige herinneringen als resultaat.

Investering

De investering voor een zwangerschapsshoot is 235 euro. Hiervoor krijgen jullie:

* Een fotoshoot voor 2 personen op een locatie naar keuze

* De mooiste foto’s van de shoot, zorgvuldig nabewerkt in kleur en zwart/wit (geen minimale aantallen, jullie krijgen lekker alle foto’s die door mijn selectie komen)

* Een mooi 15×15 mini album met jullie eigen selectie om nog regelmatig door te kijken

* Handige tips en adviezen vooraf om jullie voor te bereiden op de fotoshoot

* Is dit niet jullie eerste kindje? Uiteraard mogen zij ook gewoon mee (+5 euro per kindje)

Willen jullie de zwangerschap en jullie baby’tje fotograferen? Maak dan gebruik van een combi deal. Een zwangerschapsshoot en een lifestyle newbornshoot voor 449 euro.

Boek een zwangerschapsshoot