Trouwalbums - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

Trouwalbums

Trouwalbumsom nog jaren na jullie bruiloft van te genieten

Jullie perfecte album

Volledig zelf door jullie samengesteld

Bijzonder voor later

Zo’n bijzondere dag als jullie bruiloft. Jullie zijn maanden bezig geweest met het plannen en organiseren en hebben enorm lang naar jullie dag toegeleefd. EINDELIJK is het dan zover, en voor je het weet… is de dag alweer om. Een trouwalbum zorgt ervoor dat jullie keer op keer kunnen terugblikken op die prachtige dag. Al jullie favoriete bruidsfoto’s gebundeld in een prachtig album, wat het complete verhaal van jullie trouwdag vertelt.

Zien jullie het al voor je? Tijdens jullie 10e trouwdag zitten jullie ’s avonds op de bank met een lekker drankje, terug te denken aan die mooie dag. Samen met jullie eventuele kinderen pakken jullie het trouwalbum er weer eens bij en bladeren het eens rustig door. Genietend van alle mooie foto’s van alweer zo’n lange tijd geleden. Het is een investering voor altijd en een boek van enorme emotionele waarde. En zeg nou zelf, samen een boek doorbladeren is toch veel gezelliger dan het doorklikken op een computer.

Trouwalbums van Denise van Duren Fotografie

Jullie trouwreportage is zeer bijzonder en waardevol voor jullie en verdient daarom een minstens zo bijzonder album. Samen met mijn leverancier streef ik naar de kwaliteit die jullie verdienen. Al mijn trouwalbums worden in Griekenland volledig met de hand gemaakt, waardoor deze kwaliteit keer op keer te garanderen is.

Dit mag je altijd van mijn trouwalbums verwachten:

  • Het mooiste papier. Een matte papiersoort waar de kleuren vanaf spatten en het kijkplezier bevordert
  • Een levenslange levensduur. In plaats van karton wordt er pvc tussen de pagina’s verlijmd, wat ervoor zorgt dat je mooie, dikke pagina’s krijgt die nooit krom zullen trekken. Het boek gaat dus een leven lang mee.
  • Volledig lay flat. Door een speciale bindtechniek blijft het trouwalbum opengeslagen volledig plat liggen. Je hebt dus geen last van een lelijke vouw in het midden.
  • Rustige opmaak. De opmaak van mijn albums typeert zich als strak en rustig, veel witruimte en weinig poespas. In een trouwalbum is dat ook totaal niet nodig. De foto’s spreken voor zich. De pagina’s zijn in chronologische volgorde ingericht, waardoor het album jullie meeneemt door de gehele dag.
Werkwijze

Een trouwalbum, dat is een boek wat naar mijn mening 100% naar jullie tevredenheid moet zijn. Daarom kunnen jullie zelf het boek samenstellen. Jullie maken zelf een fotoselectie, kiezen één van de 6 covers en de kleur en het materiaal van de omslag. Jullie hebben de keuze uit heel veel verschillende kleuren linnen, leder en kunstleder. Hiermee is jullie trouwalbum volledig naar jullie wens te ontwerpen. Ook krijgen jullie er een bijpassende opbergbox bij, zodat het album altijd netjes kan worden opgeborgen. Samen maken we er een prachtig boek van.

Ouderalbums

Jullie willen jullie ouders of getuigen graag iets bijzonders geven, zodat zij ook vaak terug kunnen kijken naar jullie bijzondere bruiloft. Deze kleine albums hebben 16 pagina’s en een kleine selectie van jullie favoriete foto’s en krijgen een mooie kleur linnen die past bij jullie eigen album. Een cadeau waar jullie ouders en/of getuigen gegarandeerd blij mee zullen zijn en nog heel lang van kunnen genieten.

Vraag meer informatie aan

Mijn favoriete albums

Als inspiratie voor jou

Lieve woorden

Van bruidsparen die jullie voorgingen

Wij zijn afgelopen mei getrouwd en Denise heeft onze dag mogen vastleggen. We hadden in oktober al een loveshoot gedaan, ook zeker een aanrader. Je leert elkaar al goed kennen. Zo wisten wij en Denise waar we op de dag zelf aan toe waren en wat we van elkaar konden verwachten. We zijn super tevreden over haar werkwijze. Heel gemoedelijk en niet al te gemaakt. Prettig om er de hele dag bij te hebben. Je merkt amper dat ze er is en toch super veel mooie foto's! Hier kunnen wij nog lang van nagenieten!

- Melissa & Dirk
denise van duren Fotografie-bruidsfotografie