Familieshoot - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

Familieshoot

Familieshootherinneringen maken met het gezin

Ken je dat probleem? Foto’s van je gezin zijn je ontzettend dierbaar, maar jij staat op geen enkele foto, omdat jij altijd de foto maakt. Foto’s met z’n allen zijn er bijna niet. Hoe jammer is dat! Samen herinneringen maken is het mooiste wat er is, en daar hoort het hele gezin bij. Daarom neem ik dit graag voor jullie uit handen en ga ik met jullie op pad voor een familieshoot. Samen plezier maken met elkaar EN een mooie, blijvende herinnering als resultaat!

Meer informatie over een familieshoot

Wat staat jullie te wachten?

‘Wat worden de kinderen snel groot!’ zal vast wel een zin zijn die je regelmatig hebt gehoord. En dat is ook echt zo. Hoe jammer is het dan om over 10 jaar amper foto’s te hebben van jullie als gezin op dat moment? De missende tand bij jullie dochter, de schram van het buitenspelen van jullie zoon. De tijd vliegt en ik zet maar al te graag de tijd even voor jullie stil, zodat jullie jaren later nog steeds met heel veel plezier naar die foto’s van toen terug kunnen kijken.

De fotoshoot wordt volledig op jullie afgestemd. Hebben jullie een plek waar jullie vaak samen naartoe gaan? Dan is dit misschien de perfecte plek voor de familieshoot. Als jullie geen favoriete plekje hebben, heb ik zelf nog veel opties voor prachtige foto’s. Maar dat poseren met (kleine) kinderen, werkt dat wel? Heel eerlijk, nee kan soms inderdaad een beetje lastig zijn. Maar goed nieuws! Gelukkig hoeven jullie bij mij niet te poseren. Hier hou ik zelf absoluut niet van. Waarom zou ik dit dan wel van jullie vragen? Door middel van kleine opdrachtjes help ik jullie de familieshoot door en creëren we samen ontspannen en spontane foto’s waar jullie nog heel lang van kunnen genieten.

Tips voor een geweldige familieshoot
  • Plan jullie familieshoot tijdens zonsondergang. Dit prachtige licht zorgt voor een nog mooier resultaat.
  • Kinderen snel afgeleid? Breng gerust wat speelgoed mee. Juist deze spontane foto’s zijn zo leuk om naar terug te kijken.

Investering

De investering voor een familieshoot is 269 euro. Hiervoor krijgen jullie:

* Een fotoshoot voor 3 t/m 6 personen op een locatie naar keuze

* De mooiste foto’s van de shoot, zorgvuldig nabewerkt in kleur en zwart/wit (geen minimale aantallen, jullie krijgen alle foto’s die door mijn selectie komen)

* Een mooi 15×15 mini album met jullie eigen selectie om nog regelmatig door te kijken

* Handige tips en adviezen vooraf om jullie voor te bereiden op de fotoshoot

Meer personen? +15 euro p.p.

Boek een familieshoot

Denise heeft op een hele mooie plek prachtige foto's van ons gezin gemaakt. Ze is heel lief en geduldig met de kinderen, maar schroomt er ook niet voor om door de struiken te duiken voor het perfecte plaatje. We hebben genoten en raden Denise zeker aan!

- Yvonne & Hugo
denise van duren fotografie-familieshoot beek en donk