Loveshoot in het zand

 In Loveshoot

Ondertussen is dit stel al lang en breed getrouwd, maar dat maakt voor deze blog helemaal niet uit! Voor hun bruiloft sprak ik met Rick en Charlotte af voor een loveshoot in het zand op de Loonse en Drunense duinen. Misschien wel een van de bekendste natuurgebieden in Brabant, maar voor mij nog redelijk nieuw terrein. Maakt het voor mij extra leuk!

Loveshoot in het zand

Samen met hun lieve Duitse herder Qenzo zochten we de immens grote zandvlakte af voor de leukste plekjes voor hun loveshoot. Waarom? Ten eerste omdat een loveshoot heel erg leuk is, maar ook om elkaar nog wat beter te leren kennen voor de bruiloft. Zeker als je niet echt gewend bent om vaak voor de camera te staan, dan is een loveshoot een fantastisch idee om wat te kunnen wennen. Zorgt er gelijk voor dat je op je bruiloft een stuk meer op je gemak bent.

Liefs Denise

 

Denk jij nu: wow ik wil ook zo’n toffe loveshoot met mijn partner? Boek dan direct jouw shoot hier!

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?