Creatieve fotoshoot op je bruiloft

 In Inspiratie

Zoals je waarschijnlijk al weet als je een beetje op mijn website rondsnuffelt, hou ik het allermeeste van journalistieke trouwfotografie. Dat ongedwongen, de verhalen vertellen, daar ligt mijn passie en kracht. Maar wat ik de afgelopen trouwseizoenen ook heb ontdekt is dat ik het geweldig vind om nog een creatieve fotoshoot op je bruiloft te doen. Creatief in welke zin? Met flitsers!

Experimenteren met licht

Een creatieve fotoshoot op je bruiloft houdt in dat ik de locatie ga spotten op mooie lichtbronnen die we kunnen gebruiken om een extra ‘wauw’ tintje aan jullie foto’s te geven. Denk aan de grote LED-letters of een giga kroonluchter. Maar ook van niets kunnen we iets tofs maken. Denk aan attributen als een fles bubbels waar jullie je lekker mee uit mogen leven.

Ik laat me graag inspireren door jullie trouwlocatie voor toffe ideeën voor de creatieve fotoshoot op jullie bruiloft. Maar uiteraard heb je ook eigen inbreng. Heb je ooit een tof concept gezien? Stuur die dan zeker door naar mij. Dan gaan we samen kijken of we daar iets mee kunnen doen.

Het beste moment voor de creatieve fotoshoot op je bruiloft

Afhankelijk van de locatie is het meest ideale moment in de avond, wanneer het donker is. Maar overdag op een binnenlocatie zou in de meeste gevallen ook moeten werken. Geef mij een minuutje om op te bouwen en te testen. Dan pluk ik jullie snel mee en zijn jullie binnen no-time weer terug bij jullie gezelschap.

Voorafgaand aan de bruiloft kunnen jullie in mijn vragenlijst aangeven of jullie ook een creatieve fotoshoot op jullie bruiloft willen. Dan hou ik daar sowieso gedurende de dag rekening mee en ga ik op voorhand vast zitten broeden op wat tof zou kunnen zijn. Want hoe tof zou zo’n foto zijn als afsluiter in jullie trouwalbum?

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?