Loveshoot met een verrassing | Jessica & Raymond

 In Loveshoot

Dit was een loveshoot met een verrassing. Normaal gesproken weet ik als fotograaf al van elk detail af, maar af en toe..

Meteen na het eerste gesprek met dit stel had ik al onwijs veel zin in hun bruiloft. Tijdens de kennismaking hadden we het meer over onze even oude viervoetertjes, dan over de bruiloft. En dat is een goed teken, geloof me. Zo fijn als die klik er bij de eerste seconde is.

Voor de bruiloft zouden we eerst nog eens samen op pad gaan voor een loveshoot. Om elkaar beter te leren kennen, om wat te oefenen voor de camera EN omdat het gewoon heel erg leuk is om te doen.

We hadden een prachtige, zonnige avond uitgekozen en gingen shooten op een grote zandvlakte in Uden. Lieve Jax mocht gezellig ook mee. En toen kwam de verrassing van deze loveshoot. “Denise, we hebben goed en slecht nieuws”. Oke, ja daar heb je me al, hé. Mijn hoofd draait op zo’n moment overuren. En dan hoor je dit

Onze bruiloft gaat niet door.

Huh? Hoezo niet? Waarom zijn we dan hier? Er gingen zoveel vragen door mijn hoofd. Maar toen zag ik twee lachende gezichten en ik wist dat het niet zonder reden was. Vol trots vertelden ze daarna dat ze een kindje verwachten. Ja, als dat geen goede reden is om je bruiloft te verplaatsen, dan weet ik het ook niet meer.

Dus dat is het verhaal van de verrassende loveshoot die ineens veranderde in een zwangerschapsaankondiging. Wat nu dan? Rond de tijd van hun eigenlijke trouwdatum staat al een zwangerschapsshoot op de planning, na de geboorte mag ik ook langskomen EN volgend jaar gaan we gewoon de liefde van dit mooie gezinnetje keihard vieren! Enkel mooie vooruitzichten.

Liefs Denise

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?