After wedding shoot

Je bent getrouwd, hebt een mooie reportage gekregen, jullie kleding is gestoomd en verdwijnt in een doos op zolder. De officiële afsluiting van jullie prachtige dag. Niet als het aan mij ligt! Wat als ik je vertel dat je nog eens die prachtige kleding kan aantrekken en nog één keer samen kan shinen?! Sounds good? Kijk dan eens naar een after weddingshoot.

After weddingshoot

Je bent getrouwd, hebt een mooie reportage gekregen, jullie kleding is gestoomd en verdwijnt in een doos op zolder. De officiële afsluiting van jullie prachtige dag. Niet als het aan mij ligt! Wat als ik je vertel dat je nog eens die prachtige kleding kan aantrekken en nog één keer samen kan shinen?! Sounds good? Kijk dan eens naar een after weddingshoot.

Waarom een after weddingshoot?

Naast dat je nogmaals je trouwkleding aankunt, is een after weddingshoot om meerdere redenen een goed idee!

 • We kunnen naar die ene speciale plek
  Je trouwlocatie lag zo ver van de plek waar jullie eigenlijk foto’s wilden maken, dat het logistiek gezien niet mogelijk was om naar die plek te gaan. Dan is een after weddingshoot de manier om toch gave foto’s op die locatie te kunnen maken! Wil je het heel bijzonder maken? Ik reis zelfs graag mee met jullie huwelijksreis. Hoe gaaf zou dat zijn, een prachtige fotoshoot in Venetië of rondom de Eifeltoren? Bucketlist dingetje dit, hoor!
 • Een after weddingshoot, in plaats van de shoot op de dag zelf
  Het kan zijn dat je liever de hele dag bij je dierbaren bent, in plaats van er even tussenuit knijpt voor de foto’s. Heel begrijpelijk! Toch ook graag die mooie foto’s samen hebben? Dan doen we de fotoshoot gewoon op een andere dag. Zo heb je op de bruiloft zelf alle tijd voor jullie gasten.
 • Altijd goed weer tijdens de after weddingshoot
  Het voordeel van een after weddingshoot is dat we hem kunnen inplannen wanneer het goed past, dus ook wanneer het goed weer is. Wordt er regen voorspeld? Dan kunnen we hem gemakkelijk verzetten.
 • We hangen er een geweldig thema aan
  Wil je een keer iets helemaal anders dan anders? Hang dan een tof thema aan de shoot. Maak er bijvoorbeeld een trash the dress shoot van. Yes je leest het goed! Dat betekent dat we hem gaan trashen! Denk bijvoorbeeld aan een waterplas, aan verfpoeder, met jullie huisdier(en). Ja, dat is spannend, maar wanneer ga je jouw jurk anders nog aandoen? Dan kunnen we er maar beter gewoon iets heel gaafs mee doen, toch? Let op: op eigen risico.

Investering

De investering voor een after wedding shoot is 245 euro. Hiervoor krijgen jullie:

 • Een fotoshoot voor 2 personen op een locatie naar keuze;
 • 15 digitale foto’s die jullie zelf mogen uitzoeken;
 • Een handgemaakt mini verrassingsalbum;
 • Handige tips en adviezen vooraf om jullie voor te bereiden op de fotoshoot;
 • De mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen;
 • Locatie in Nederland. Graag naar het buitenland? Dan maak ik graag een offerte op maat.

Investering

De investering voor een after wedding shoot is 235 euro. Hiervoor krijgen jullie:

 • Een fotoshoot voor 2 personen op een locatie naar keuze;
 • Minimaal 40 zorgvuldig nabewerkte foto’s in hoge resolutie;
 • Een mooi 15×15 mini album met jullie eigen selectie om nog regelmatig door te kijken;
 • Handige tips en adviezen vooraf om jullie voor te bereiden op de fotoshoot;
 • Locatie in Nederland. Graag naar het buitenland? Dan maak ik graag een offerte op maat.

Lieve woorden

 • Je stond altijd voor ons klaar bij vragen. We hadden geen ervaring met fotoshoots, maar hebben het als heel ontspannen en gezellig ervaren. Lekker kletsen en lachen tijdens de shoots. Afleiding middels opdrachten, waardoor we niet bezig hoefde te zijn met hoe we eruit zagen maar gewoon onszelf waren. Het resultaat is verrassend goed!

  Melissa & Ruud
  Melissa & Ruud 05.09.2020
 • Wij vonden jou als fotograaf heel prettig. Gemakkelijk te benaderen en je luisterde goed naar ons. Je had volgens mij zelf ook goed voor ogen hoe je het wilde. Volgens mij voelde je jezelf ook op je gemak, zodat ik daar niet mee bezig hoefde te zijn. Erg fijn!

  Kevin & Kelly
  Kevin & Kelly
 • Vanaf onze eerste afspraak wisten we meteen dat we Denise als onze fotograaf wilden. Ze is vrolijk, toegankelijk en professioneel. Denise luistert goed en dat hebben we teruggezien in de foto's. Hiernaast was het erg fijn om vooraf al eens te 'oefenen' met de loveshoot. Naast dat ze een hele goede fotograaf is, was het ook gewoon erg gezellig om haar erbij te hebben!

  Ronny & Naomi
  Ronny & Naomi BRUILOFT
 • Denise heeft onze mooie dag gefotografeerd. We waren al getrouwd voor de wet, maar we vierden de liefde later nog door corona met onze familie. We zijn heel dankbaar dat Denise onze foto's heeft gemaakt. Ze zijn super mooi geworden, en kunnen lekker nagenieten van de foto's.

  Roos & Michael
  Roos & Michael 11.06.2022
 • Vanaf de eerste afspraak hadden wij een fijn gevoel bij Denise en de keuze voor een bruidsfotograaf was dan ook snel gemaakt. Vooraf hebben we een aantal maanden geleden nog een gezinsshoot gedaan, een aanrader en zo leerden we elkaar nog beter kennen. Denise is een professional en dat merkte wij goed aan de voorbereiding m.b.t. de bruiloft, mails met goede tips en nuttige info. Op de dag zelf was niets teveel gevraagd en was het ook hartstikke gezellig. Wij zullen Denise dan ook zeker aanbevelen naar andere toe. Mochten wij t.z.t. nog eens gebruik willen maken van één van jou shoots, komen wij zeker weer bij jou uit.

  Roeland & Anneloes
  Roeland & Anneloes 20.05.2022
 • Wat een geweldige fotografe is Denise! Ze heeft onze bruiloft op de perfecte manier vastgelegd en wat zijn wij blij met onze foto’s. Een ontzettend vrolijke en lieve meid.

  Ellen & Danny
  Ellen & Danny 14.05.2022
 • Afgelopen zomer stond onze trouwdag in Frankrijk op de planning. Door de Corona lockdown hebben we helaas allen digitaal afgesproken, dus op goed gelukt voor Denise gekozen. We zagen Denise voor het eerst op de dag voor de bruiloft en het klikte gelijk. De dag zelf was echt geweldig en Denise zorgde ervoor dat ze anoniem aanwezig was om de foto's van de mooiste dag van ons leven vast te leggen. Tijdens de fotoshoot liet ze merken dat ze een echt gevoelsmens is, wat een relaxte sfeer maakte ze ervan! En het eindresultaat is dan ook echt verbluffend! Denise, bedankt voor de geweldige samenwerking en het fantastische eindresultaat!! Het boek is geweldig geworden!

  Jolanda & Martijn
  Jolanda & Martijn 23.06.2021
 • We hebben een fantastische mooie bruiloft gehad met leuke herinneringen die we vaak ophalen met de foto's. Voor de bruiloft hebben we een fijn contact gehad met Denise. Ze had veel goede ideeën en ze was gemakkelijk benaderbaar voor vragen. Ook was ze heel flexibel wat je zeker nodig hebt bij een bruiloft in het coronatijdperk. Ik ben zelf geen grote fan van op de foto gaan, maar op de bruiloft ging het heel ontspannen. Ook zijn alle belangrijke momenten van de dag goed vastgelegd. Na de bruiloft kregen we heel snel de eerste foto's. Ook hebben we veel leuke reacties gehad op de foto's en natuurlijk het mooie trouwalbum! We waren erg blij met Denise als fotograaf!!

  Linda & Riccardo
  Linda & Riccardo 20.08.2021
 • Zo blij mee! Via Instagram kwam ik op de website van Denise terecht. Daar werd ik al direct enthousiast van. Met de eerste kennismaking was er direct een klik! We voelde ons beide zo op ons gemak bij haar. Als je niet graag voor de camera staat dan is het een cadeautje als niets geforceerd en ongemakkelijk voelt. Denise zorgt hier echt voor! En dan de foto's.... FANTASTISCH! In iedere trouwfoto zit emotie, een verhaal. Onze dag speelt zich weer compleet opnieuw af als we de foto's zien. Daar hoop je op, zo dankbaar voor! Denise hoorde er die dag helemaal bij. Aanwezig en toch ook weer niet. Iedereen heeft het nog over ''die lieve en gezellige meid''. Ik gun iedereen zo'n fotograaf!

  Kelly & Niels
  Kelly & Niels 28.08.2021
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?