Trouwen in Sittard | Stadbroekermolen | Larissa & Tom

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

Trouwen bij Stadbroekermolen in Sittard

Een bruiloft in Zuid-Limburg, die had ik nog niet eerder gehad. Daarom vond ik het heel leuk dat Larissa en Tom mij vroegen om hun bruiloft bij Stadbroekermolen in Sittard te fotograferen. Een prachtige trouwlocatie met lekker ouderwetse bakstenen gebouwen en een prachtige tuin. Of deze bruiloft door kon gaan? Geen twijfel over mogelijk. Corona of niet, getrouwd zou er worden! Dan maar met alleen hun dichtste vrienden en familie en zonder feest. Juist zo’n intieme bruiloft kan ook zo mooi zijn!

Ontspannen voorbereidingen

Op een grijze, herfstochtend in oktober 2020 stond ik bij Tom op de stoep om zijn voorbereidingen vast te leggen. Waar het bij de bruid vaak een lekker kippenhok is, is het bij de bruidegom een zee van rust. Zo ook op deze dag. Vader en broer stonden paraat om hem in zijn pak te hijsen. Lekker ontspannen. Lekker snel.

Bij Larissa was het al wat drukker. Larissa in de krul en make up, zusje druk met de nagels lakken, ouders in de weer om alle laatste spulletjes klaar te leggen. Ik vind het heerlijk om in dat moment te duiken en die lichte spanning in me op te nemen. Maar ook Larissa was al snel klaar voor het grote moment. Maar goed ook, want Tom kwam haar bij haar ouders thuis ophalen. Tijd om de grote dag te beginnen!

Trouwreportage in Sittard

Na het mooie ophaalmoment was het tijd voor de trouwfoto’s. Eerst een aantal foto’s met hun gave trouwauto in een pad met veel bomen, en vervolgens door naar de  Stadbroekermolen waar ze die middag ook zouden trouwen.

Tijdens de fotoshoot vind ik het belangrijk dat we niet teveel focussen op de ‘stijve’ statieportretten. Juist veel bewegen en leuke opdrachtjes om die spontane momentjes uit te lokken. Maar tijdens hun loveshoot had ik al in de gaten dat dit geen probleem zou worden. Wist je trouwens dat de foto van dit mooie koppel op de brug een Wedisson award heeft gewonnen?

Unplugged trouwen bij Stadbroekermolen

Time to get married! Vanwege het seizoen en het nattige weer koos dit bruidspaar voor een binnenceremonie. Een mooie zaal, veel baksteen en lekker wat sfeer. Heel slim gingen ze voor een unplugged wedding, waarbij ze hun gasten verzochten om hun telefoon in hun tas te laten zitten. Er loopt immers gewoon een fotograaf rond!

Ik vond het een erg mooie ceremonie, met veel ruimte voor persoonlijke anekdotes en het voorlezen van hun eigen geloftes. Ben ik sowieso een enorme fan van!

Klein borrelmomentje

In tijden van Corona was het niet mogelijk om uitgebreid met al hun gasten te borrelen. Gelukkig kon een proostmomentje wel en hadden de vaders van het bruidspaar een leuk filmpje gemaakt met heel veel foto’s van vroeger. Zo werd deze mooie trouwdag bij Stadbroekermolen in Sittard afgesloten.

Liefs, Denise

Leveranciers

Locatie: Stadbroekermolen, Sittard

Jurk: Anna+John

Pak: Gala Specialist

Haar & Visagie: Beautysalon Manis-e

Gebak: Eclair gebak

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recent Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?