Trouwen bij De Reizende Man | Melissa & Ruud

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

Trouwen bij De Reizende Man

Eén van de belangrijkste tips die ik jou als bruidspaar-to-be kan meegeven is zoveel mogelijk van je bruiloft op één locatie vieren. Niets is zo fijn als aan het begin van de dag in de auto stappen, je feest vieren en aan het einde van de dag weer terug naar huis gaan. Of nog fijner, op de locatie blijven slapen. Melissa en Ruud pakten dit ook zo aan toen zij trouwden bij De Reizende Man in Deurne.

Niet heel lang na de super leuke loveshoot van Melissa en Ruud was het tijd voor hun grote dag. 5 september 2021, net voordat Nederland weer in een nieuwe lockdown ging. Dus wat een mazzel hadden we dat we nog net wat extra vrijheden hadden. En man man man, wat was dit weer een mooie dag.

De voorbereidingen en de first look

Voor de voorbereidingen begon ik de dag bij Melissa’s ouderlijk huis in Liessel, die met een huis vol vrouwen en papa druk in de weer was zichzelf klaar te maken voor de bruiloft van hun dromen. Een lekker kippenhok, zo met al die vrouwen bij elkaar. Ik vind het geweldig om daar in te duiken, want overal gebeurt wel iets. Tussendoor ging ik even naar de bruidegom in Deurne om zijn voorbereidingen te fotograferen. En zoals het bij een bruidegom wel vaker is, is het daar de rust zelve. Met enkel de ouders en zus als aanwezigen merk je het verschil tussen deze twee huizen erg goed.

Weer terug bij Melissa was het bijna tijd voor hun eerste ontmoeting. Traditiegetrouw belde Ruud aan en de grote dag kon beginnen!

Lunch in Deurne

Op een lege maag kun je niet trouwen, dus vertrokken we vervolgens met alle daggasten naar het huis van Melissa en Ruud voor een lekkere lunch. Met genoeg ruimte voor de kids om lekker te spelen en om hun voordrachtje te doen.

Bruidsfotografie in de Peel

Voor mooie bruidsfotografie zit je in de Peel altijd goed. We hebben vooraf een mooie plekje in Griendtsveen uitgezocht en namen daar even een momentje voor het bruidspaar. Zoveel indrukken op een dag. Zoveel mensen die een praatje met je willen maken. Hartstikke leuk natuurlijk, maar even ‘unpluggen’ en echt met elkaar bezig zijn is op zo’n moment wel heel erg fijn.

Buitenbruiloft bij De Reizende Man

Tijd om te trouwen bij De Reizende Man in Deurne. Daar stond de hele ceremonie opstelling al gereed. Heerlijk in het zonnetje, overdekt door een mooie tent. Een hele toffe festivalsfeer! Alle gasten al op hun plek, klaar om te beginnen. Toen het moment van de ringen was aangebroken had het stel een toffe verrassing voor hun gasten. De ringen werden namelijk niet zomaar gebracht, maar aangevlogen door een heuse roofvogel. Ging echter niet helemaal gesmeerd, want die vogel vloog in plaats van direct naar de hand, eerst in een boom en daarna pas naar Ruud. Op zo’n moment knijp je hem toch even als je trouwringen aan de poot van een losvliegende roofvogel hangt! Maar gelukkig landde de vogel precies op de plek waar hij hoorde te landen, dus kon de ceremonie als gepland doorgaan.

Ontspannen en relaxt

En dan tijd voor ontspanning. Na een dag met verschillende ‘moetjes’ kon het bruidspaar eindelijk echt gaan genieten van het samenzijn met hun daggasten onder het genot van een glaasje bubbels. Een hele ontspannen sfeer met heel veel leuke verhalen, spontane lachbuien en veel gezelligheid. Het was overduidelijk dat alle gasten een geweldige dag hadden en dat het bruidspaar heeft genoten van elk moment. En dat vind ik het belangrijkste om terug te zien!

Liefs, Denise

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Denk je dat wij wel eens een mooie match kunnen zijn?

Recent Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?