Trouwen in Nieuwegein | Fort de Batterijen | Naomi en Ronny

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

“Maakt niet uit wat de maatregelen zijn, wij gaan die dag trouwen!” Dat hoorde ik een paar maanden voor de trouwdatum van Naomi en Ronny. Mid corona, mondkapjesplicht, vaste zitplaatsen, beperkt aantal gasten. Het maakte allemaal niet uit. Op 28 mei 2021 werden zij man en vrouw.

Stoer vond ik dat! Kiezen voor elkaar, kiezen voor de liefde. Het eigen geluk in eigen hand nemen en kijken naar wat er WEL mogelijk is, ipv wat allemaal niet kan. En wauw! Wat was het een prachtige dag.

Hele dag bruiloft bij Fort de Batterijen in Nieuwegein

Hier hou ik van. Bruiloften die de hele dag op 1 locatie plaatsvinden. Geen stress, geen reistijd. Dit bruidspaar koos ervoor om zichzelf ook klaar te maken op hun trouwlocatie. In ruimtes naast elkaar, met een voelbare spanning. Want wat als ze elkaar per ongeluk toch al zouden zien? Vergezeld door moeders en vriendinnen was het stel perfect op tijd klaar voor de first look.

Tijd voor de first look

Bruidspaar klaar, gasten gearriveerd. Tijd om elkaar eindelijk te zien! We zochten een mooie plek uit waar Ronny op zijn bruid kon wachten. Samen met haar vader liep ze haar toekomstige man tegemoet. En wat een reactie!

Fotoshoot in Nieuwegein

Daarna was het alweer tijd voor de fotoshoot. Vraag me niet hoe, maar dit bruidspaar kreeg het voor elkaar om toegang te krijgen tot het theater De Kom in Nieuwegein. In ieder geval toch één voordeel aan een bruiloft mid-corona. Wat een toffe locatie! Met prachtig licht, een geweldige theaterzaal en opties om eens een andere flitstechniek uit te proberen. LOOOOOOVE! Maar wat groen op de foto kon ook niet ontbreken. Daarom maakten we ook nog wat foto’s in een park in Utrecht.

Trouwen bij Fort de Batterijen | Nieuwegein

Wat heerlijk om buiten te kunnen trouwen. Zeker op een mooie locatie in Nieuwegein als deze! Vanwege de maatregelen konden helaas niet alle gasten bij de ceremonie aanwezig zijn. Zij konden meegenieten via een livestream. Lang leve het digitale tijdperk!

Een kleurrijke borrel

Als ik 1 keyword moet noemen voor deze bruiloft, dan is het kleur. Alles zo kleurrijk mogelijk gemaakt, van de uitnodiging tot de versieringen op tafel en van de bloemen tot de sweettable. Geen zachte pasteltinten, nee echt knalkleuren. Ik hou daar wel van. Extra vrolijkheid, zeker in deze periode waarin alles wat ingeperkt was.

Precies op tijd voor het gouden uurtje

Na het diner was het voor de gasten tijd om te vertrekken. Liet dat nou precies op het moment zijn dat de zon mooi onder ging. Dus net voordat het bruidspaar zich ook klaar ging maken om te vertrekken, trok ik ze nog snel mee voor een paar toffe foto’s met een mooi, zacht zonnetje. Een perfecte afsluiter van een perfecte dag.

Liefs Denise

Leveranciers

Locatie: Fort de Batterijen

Jurk: Koonings bruidsmode

Pak: Roka Tilburg

Haar & Visagie: Kirsten Kruissen

Bloemen: Bloemmarlou

Catering: Van Der Somme Catering

Taart: Bakkerij Wim Koelman

Styling: Lekker Eigenwijz

Weddingplanner: Festivalbruiloft

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recent Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?