Loveshoot voor de bruiloft | Larissa & Tom

 In Loveshoot

Een loveshoot voor de bruiloft

In oktober 2020 namen Tom en Larissa de sprong en ondanks alle trubbels besloten zij toch te trouwen. Daarover heb ik deze blog geschreven! Maar eerst doen we een klein stapje terug. Voor die mooie bruiloft deden we namelijk een hele toffe loveshoot. Voor de leuk, maar ook om aan te voelen hoe het is om voor de camera te staan. Zodat de ergste spanning voor de grote dag al weg was. Ik heb eerder een blog geschreven met nog 3 extra redenen waarom het een goed idee is om een loveshoot voor je bruiloft te doen.

Oude bekenden

Zo leuk om te zien hoe sommige klanten bij mij terecht komen. Larissa is namelijk de oudere zus van een hele goede vriendin van mij. We kennen elkaar al jaren en juist daarom vond ik het extra bijzonder dat ze mij benaderden als hun bruidsfotograaf. Ze gaven direct bij het kennismakingsgesprek aan dat ze het toch wel spannend vonden om op de foto te gaan en daarom planden we direct een loveshoot in. Helemaal vanuit Zuid-Limburg kwamen zij naar Deurne voor een aantal hele leuke foto’s. En wat bleek? Die spanning was absoluut nergens voor nodig, want het enthousiasme spatte ervan af. Weg waren de kriebels voor de bruiloft. En dat was te zien.

Liefs Denise

Recent Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?