Najaarsbruiloft van Raymond en Jessica | Trouwfotograaf Achterhoek

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

Voor degene die mij langer volgt herkent dit bruidspaar misschien al, want eerder deelde ik al een blog over hun loveshoot. De oorspronkelijke trouwdatum van Raymond en Jessica stond namelijk al in 2022 gepland, maar tussentijds kregen zij het heugelijke nieuwtje dat zij een kleine meid verwachtten. En wel 5 weken later dan hun trouwdatum. Zwanger op je bruiloft is zeker niet onmogelijk! Maar zo dicht bij je uitgerekende datum is niet helemaal ideaal. Dus werd de bruiloft in de Achterhoek een jaartje verschoven.

Klaarmaken met brieven

Ik mocht de voorbereidingen van zowel Raymond als Jessica vastleggen in de Achterhoek. Raymond samen met witte herder Jax en Jessica samen met kleine Tess. Toen iedereen strak in pak klaar zat, was het tijd voor een klein cadeautje. Want hoe leuk is dit.. ze schreven een kaartje voor elkaar die ze die ochtend mochten openen. Zette meteen de toon voor de rest van de dag.

Tijd voor de first look als gezinnetje. Zenuwen, emoties, the whole shabang! Tot Jax graag wat meer aandacht wilde en dwars door de sluier rende. Iedereen was daar vanwege hem, toch?

Bruiloft in de Achterhoek

De trouwfoto’s maakten we eerst in de tuin van de ouders van Jessica, om vervolgens naar de trouwlocatie Havezathe Carpe Diem te rijden voor de rest van de foto’s. Lekker spontaan en losjes, dat was de opdracht. Maar met zo’n ontspannen stel hoefde ik daar geen moeite voor te doen. Liefde voor en plezier met elkaar droop er vanaf. Als ik dan het genoegen heb om dat vast te mogen leggen… veeg mij maar op hoor.

Buitenceremonie in het zonnetje met verrassingen

Snel een rondje rijden om vervolgens weer aan te komen bij de Achterhoekse trouwlocatie waar inmiddels al hun lievelingsmensen al op ze stonden te wachten om dit mooie stel te ontvangen. De ceremoniesetting stond buiten klaar in het zonnetje. Ook al is de zon in september iets minder fel, it was shining bright! Ik hoop dat iedereen zich goed had ingesmeerd.

Toen stond Raymond een van de best bewaarde geheimen van de dag te wachten. Wat hij namelijk niet wist is dat Jessica beerdudes had geregeld die de nodige verfrissingen kwam brengen. Nou, zoals je wel aan de foto’s kunt zien.. dat kon Raymond wel waarderen. Heerlijk, dit soort momenten! Daarna kwam Jessica met haar vader naar voren en kon de ceremonie echt beginnen. Met heel veel ruimte voor gelach, knuffels met Tess en Jax was dat heerlijk om erbij te mogen zijn.

Vingers in de taart

Tijdens de borrel kwam er een klein deugnietje naar voren. Als bakker zijnde was de taart voor Raymond wel een big deal, gemaakt door zijn collega’s. Die moest dus wel mooi op de foto staan. En precies bij de derde klik zag ik een handje richting de taart schieten, want die zag er natuurlijk veel te lekker uit! Oepss. Expect the unexpected.

De borrel stond in het teken van knuffels, gezelligheid en heel veel spontane momentjes en genoeg te doen voor de kinderen als een springkussen en een ballonnenartiest. Uiteraard moesten we ook nog wat gezinsfoto’s samen met Tess maken, omdat zij tijdens de eerste shoot een dutje deed.

Tijdens het heerlijke diner gaf papa nog een rake speech en toen was het tijd om lekker te gaan eten.

Party time!

Door de bewolking hadden we helaas geen zonsondergangshoot, maar juist dat zorgde ervoor dat ik wel de creativiteit vond om net even wat anders te doen. Dat resultaat is dan net zo leuk!

Ook Raymond en Jessica wilden even iets anders doen dan een normale openingsdans. Zij hadden super leuk een korte dans achter een wit scherm voorbereid wat een soort schaduwspel werd. Zette gelijk goed de toon, want de dansvloer deed gelijk mee toen ze samen door het scherm heen knalden. Het werd een heerlijke avond met alle ruimte voor mij om ieders dansmoves vast te leggen. Een prachtige dag om op terug te kijken!

Lieve Raymond en Jessica, ik vond het fantastisch om jullie bruiloft in de Achterhoek te mogen fotograferen. Het voelt als een warm bad om onder jullie vrienden en familie te mengen.

Liefs Denise

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?