Strandbruiloft van Remy en Ineke | Trouwfotograaf Eindhoven

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

Is een strandbruiloft altijd je droom geweest, maar woon je in het oosten van Nederland? Dan rij je niet zo snel naar de kust om daar je droombruiloft te vieren. Dan is trouwen bij Beachclub Sunrise in Eindhoven the next best thing.

Zo was dat ook voor Remy en Ineke. Op een bloedhete vrijdag in juli mocht ik hun bruiloft fotograferen in Eindhoven.

Twee fotografen paraat

Ineke is iemand die duidelijk weet wat ze wil. En dat vind ik top! Zo had ze al snel een duidelijke visie van hoe de ochtend eruit moest zien en wat ze zeker gefotografeerd wilde hebben. Maar die tijdsplanning, dat was wel een dingetje. Want dan moesten Remy en kleine Davey toch wel heel vroeg hun bed uit. Misschien niet het beste idee. Wat doe je dan? Een extra fotograaf regelen!

Dit was ideaal. Want in de tijd dat ik bij Ineke en Jaelynn aan het werk was, was collega Romy bij Remy en Davey. Zo konden ze beide in alle rust zichzelf klaarmaken en voorbereiden op de grote dag. Was maar goed ook, want we waren precies op tijd klaar!

Trouwfotograaf Eindhoven

Voordat er getrouwd werd, stond er nog één bezoekje op de planning. Opa en oma konden niet aanwezig zijn op de bruiloft zelf, maar zij mochten natuurlijk niet vergeten worden. Dus daar gingen we nog even langs. Een dikke knuffel, een lekker kopje koffie en op naar de trouwlocatie.

Remy en Ineke trouwden in de Buddha lounge. Een heerlijke plek met het water als achtergrond, maar waar wel iedereen beschut zit tegen de felle zon. Dat was met een kleine 30 graden geen overbodige luxe. (Fun fact. Mijn man en ik waren bijna op dezelfde plek getrouwd, maar wij kozen toch voor een andere locatie die beter bij ons paste)

Het was een heerlijke ceremonie de ik als trouwfotograaf in Eindhoven mocht vastleggen. Met veel gelach, hier en daar een traantje en de kinderen die een mooie rol kregen. Want de kleine meid moest ook een ring krijgen, toch?

De dag vervolgde met een heerlijk stuk taart, een gezellige fotoshoot op het terrein van Beachclub Sunrise, om daarna nog aan te schuiven aan een geweldig gedecoreerde tafel voor een heerlijk shared dining diner. De speech van papa maakte er weer een heel persoonlijke, intieme setting van.

En toen was het alweer tijd voor mij om naar huis te gaan, terwijl het gezelschap nog even zou blijven naborrelen. Maar ik vertrok uiteraard niet zonder het bruidspaar nog even weg te plukken voor wat golden hour foto’s. Die kunnen echt niet ontbreken.

Lieve Remy en Ineke. Ik heb genoten van jullie prachtige strandbruiloft in Eindhoven. Blijf samen de liefde vieren!

Liefs Denise

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Taart wordt aangesneden door bruidspaar. Kinderen kijken toe
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?