Trouwshoot bij golden hour

 In Bruidsfotografie, Inspiratie

Wat was ik blij! Toen Maud en Iwal vertelden dat ze gingen trouwen. Zoooo ontzettend leuk voor ze! Hele dierbare vrienden die wij maar al te graag heel dicht bij ons hebben.

Ik voelde me nog meer vereerd toen ze vroegen of ik hun bruiloft wilde fotograferen. Enerzijds natuurlijk waanzinnig leuk, maar anderzijds wilde ik ook heel graag de dag met hun vieren. Dus heb ik met heel veel liefde geholpen een andere fotograaf te vinden die hun grote dag vast zou leggen. En of dat een prachtige dag was!

Trouwshoot bij zonsondergang

Nu denk je misschien, goh Denise leuk, maar wat heeft dat te maken met deze blog? Nou best wel heel erg veel. Want ondanks dat ik hun bruiloft niet heb gefotografeerd, heb ik dit mega leuke stel wel voor mijn camera gehad. IN trouwkleding!

Ik vond het namelijk tijd om meer met mijn eigen branding te doen. Mezelf laten zien door middel van toffe video’s. En om die leuk in te kleden had ik natuurlijk een knap bruidspaar nodig. Luckily waren daar Maud en Iwal om hun trouwkleding nog eens aan te trekken. Mocht ik ze toch nog eens fotograferen!

En hoe! We zouden gaan filmen op de Sonse Heide, tijdens het prachtige golden hour, mijn favo moment van de dag! Het geweldige gouden licht, de laatste zonnestralen van de dag. Je maakt een fotograaf haast niet blijer dan dit.

Ik geef dit altijd ook even als dikke tip mee aan mijn bruidsparen. Hou rond zonsondergang een klein momentje vrij in jullie planning om heel even naar buiten te piepen voor een korte fotoshoot. Geloof me, daar krijg je echt geen spijt van!

Brandingshoot met golden hour

Hieronder deel ik een aantal van mijn favoriete foto’s van de shoot. Maar benieuwd naar de video’s die hiervan zijn gemaakt? Kijk dan op deze pagina voor de ‘over mij’ video, maar zeker ook op mijn Insta en Tiktok voor de korte social video’s.

Liefs Denise

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?