MASTERS! Award gewonnen

 In Inspiratie

Wauw! Ik won mijn eerste Masters award! Dit is HET platform voor trouwfotografen waar ik al jaren naar opkijk en al heel lang droom van tussen datzelfde rijtje staan. En nu sta ik daar dan eindelijk tussen. De Masters bestaat uit een community van zo’n 1500 fotografen die elk kwartaal hun beste foto’s insturen. Dat ik inmiddels zo’n rode stempel op één van mijn foto’s heb staan, ben ik dus onwijs trots op.

De bruiloft van de gewonnen foto staat inmiddels ook op mijn website. Nieuwsgierig? Bekijk hem hier.

Gaan jullie binnenkort trouwen en word je blij van de foto’s op mijn website? Stuur me dan een berichtje en ik laat je zo snel mogelijk weten of ik op jullie datum nog beschikbaar ben!

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?