Loveshoot op de Heide | Bart & Eva

 In Loveshoot

Een zonnige loveshoot op de Heide

Bij de start van een loveshoot met een bruidspaar-to-be heb ik altijd een lichte spanning. Nergens voor nodig, maar toch zit die er een beetje. Je hebt elkaar vaak een lange tijd al niet meer gezien of gesproken. Sommige bruidsparen heb ik zelfs alleen online gesproken, dus nog nooit face to face ontmoet. Herken ik ze nog wel genoeg? En is die klik die tijdens het gesprek aanwezig was, er nu nog steeds?

Uiteindelijk valt dat allemaal heel erg mee en gaan we ons vooral focussen op waarvoor we bij elkaar zijn gekomen: plezier maken. Het maken van de foto’s is eigenlijk gewoon bijzaak.

Ook bij deze loveshoot op de heide was dat zo het geval. We hadden onwijs veel geluk met het weer, een prachtige golden hour stond op ons te wachten. Het fijne aan een doordeweekse avond is dat het vaak veel minder druk is dan in het weekend. Zeker als een fotoshoot al redelijk uit je comfortzone is, dan is het wel fijn dat je in ieder geval zo min mogelijk pottenkijkers hebt.

Bart en Eva dachten daar ook zo over. Wat in het begin startte met een beetje spanning, eindigde in zoveel plezier en spontane lachbuien. Een perfecte oefening voor hun bruiloft, waar ik later nog een blog over zal delen!

Liefs Denise

Recent Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?