Huwelijksaanzoek op vakantie

 In Inspiratie

Holiday, celebrate! Eindelijk staat de vakantie voor de deur. En misschien wil jij niet alleen je vakantie, maar ook een huwelijksaanzoek vieren? 😉

Een vakantie met je partner is een fijn, ontspannen moment om ‘de grote vraag’ te stellen. Jullie hebben alle tijd voor elkaar. Genieten van de rust, van even niets moeten en gaan samen op avontuur op een mooie plek. Of je nu in Nederland of in het buitenland bent, je vindt overal wel een goede locatie om je partner ten huwelijk te vragen.

Heb jij het voornemen om op vakantie een huwelijksaanzoek te doen? Wat spannend! Ik denk graag met je mee.

Huwelijksaanzoek op het strand

De ruisende golven, de zon die zakt in de zee. Het fijne zand dat tussen je tenen kriebelt. Kun jij je een betere plek voor een huwelijksaanzoek voorstellen dan op het strand? Ik ook niet!

Toch zijn er wel een aantal dingen waar je op moet letten als je een huwelijksaanzoek op het strand hebt gepland.

  • Het ene strand is het andere niet. Ga eerst op onderzoek uit. Wat voor strand heb je in de buurt? Is het een zand- of kiezelstrand? Een privé- of een openbaar strand? Kun je het strand makkelijk bereiken? Goede voorbereiding is het halve werk!
  • Hoe ga je de vraag stellen? Schrijf je de vraag in het zand? Zo ja, doe je dat dan van te voren of ter plekke? Laat je een fles aanspoelen op het strand met daarin belangrijke flessenpost? Of begraaf je een brief of ring (voor de durfallen onder ons!) in het zand?
  • Wil je het grote moment laten vastleggen, denk er dan aan om een trouwfotograaf in te huren voor jouw huwelijksaanzoek!

Andere bijzondere plekken voor een huwelijksaanzoek op vakantie

Geen strand in de buurt of zijn jullie geen strandliefhebbers? Er zijn genoeg andere bijzondere plekken te bedenken waar jij je huwelijksaanzoek op vakantie kan stellen. Mijn favorieten:

  • In een sfeervol restaurant.
  • Tijdens een romantische picknick.
  • Bij een mooie bezienswaardigheid; zoals het balkon van Julia (van Romeo!) in Verona, op de Eiffeltoren… laat je fantasie de vrije loop!
  • Bovenop een berg na een intensieve wandeling.
  • Lekker knus in jullie appartement of hotelkamer, omringd door kaarsen, muziekje erbij…

En, heeft je partner ja gezegd? Dat wordt nog een romantische vakantie voor jullie! Als verloofden gaan jullie naar huis, en daar gaat het feest echt beginnen. Plannen maar die bruiloft! En daar hoort natuurlijk een fijne trouwfotograaf bij. Als fotograaf leg ik alle bijzondere momenten, klein of groot, van jullie bruiloft vast, zodat jullie de trouwdag herbeleven als jullie de foto’s terugkijken.

Klinkt dat goed? Dan maak ik graag kennis!

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?