Mooie trouwlocaties in Brabant

 In Inspiratie

Ik heb mijn hart stiekem best een beetje verloren aan onze mooie provincie Brabant. Zelf woon ik in Beek en Donk en ik heb het geluk dat ik veel bruidsparen uit Brabant mag vastleggen op hun trouwdag. Met al die bruiloften die ik jaarlijks bijwoon zou ik bijna een side job als weddingplanner kunnen hebben 😉 Van decoratie tot jurken en catering, ik weet wat er allemaal te krijgen is. Een van de leukste dingen aan mijn vak vind ik alle prachtige locaties waar ik kom. De ene trouwlocatie in Brabant is nog mooier dan de andere.

Tussen alle mooie trouwlocaties die onze provincie rijk is, is het soms moeilijk om een keuze te maken. Daarom geef ik je graag wat inspiratie. Wil je trouwen in het bos, op het strand of op de heide? Ik heb een paar locaties geselecteerd waar ik zelf ook graag een keer kom fotograferen!

Trouwen in het bos; het Boscafé in Oisterwijk

Oh ik zie het helemaal voor me. Trouwen in het bos in Brabant! Herfst of lente, in welk seizoen je ook trouwt, het bos zorgt altijd voor een mooi decor. Het ruisen van de bladeren, het gekwetter van de vogels. Een serene setting voor jouw bruiloft! Een drupje regen of een kille wind? Geen probleem! Verzamel je bij de openhaard in het Boscafé. Een fijne knusse locatie voor jouw ceremonie of receptie.

Trouwen op het strand; de Ijzeren man in Vught

Het heeft iets magisch. Trouwen op het strand. Het ja-woord geven met zand tussen je tenen! Daar hoef je gelukkig niet lang voor in de auto te zitten, ook in Brabant kun je trouwen op het strand. Wat denk je van deze mooie trouwlocatie in Brabant, de Ijzeren man? Je kan kiezen voor een ceremonie in een zaal, op het terras of in het zand. Ook voor lekker eten en drinken wordt gezorgd!

Trouwen op de heide ; de Heische Hoeve in Loosbroek

Op zoek naar een landelijke setting voor jullie bruiloft? Deze locatie is zo mooi! Als je gaat trouwen op de heide zit je middenin de natuur. Een intieme, ongedwongen sfeer en een achtergrond die voor prachtige plaatjes zorgt! Ga je voor het landgoed, de boomgaard of de tuin? Jij kiest! En op deze locatie ben je ook vrij in je keuze wat betreft catering en andere leveranciers. Maak er echt jullie dag van en geef je bruiloft een persoonlijke touch.

Trouwen in een kasteel; Kasteel Heeze in Heeze

Voel je voor een dag prins of prinses. Een kasteel blijft een van de meest populaire trouwlocaties die er zijn. En ik snap wel waarom! Een bijzondere locatie voor een bijzondere dag. En zo’n kasteel staat natuurlijk ook waan-zinnig op jullie trouwfoto’s. Bij kasteel Heeze kun je je ceremonie, receptie en diner op dezelfde locatie houden. Willen jullie binnen of buiten trouwen? Alles is mogelijk.

Trouwen in de tuin ; de Vlaamsche Spijcker in Dongen

Van deze locatie word ik zo blij! Een historische schuur, een unieke tuin en volop sfeervolle plekjes die van jouw trouwdag een onvergetelijke dag maken. De rustieke uitstraling van deze locatie zorgt voor een relaxte sfeer en biedt volop mogelijkheden; binnen en buiten.

Ga jij op een van deze locaties trouwen, of heb je een andere mooie trouwlocatie in Brabant op het oog? Het lijkt me onwijs leuk als ik jullie trouwfotografe mag zijn. Neem contact met me op om kennis te maken!

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recent Posts
bruiloft plannen
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?