Een story to remember | het trouwfeest aanzoek

 In Bruidsfotografie, Feestfotografie

Ik moet je echt iets heel tofs wat ik laatst op een bruiloft heb meegemaakt! Ik was bij Fleur, de bruid van die dag, en ze had een megabelangrijk nieuwtje voor me. Het bleek dat een van hun beste vrienden zijn vriendin vanavond ten huwelijk ging vragen! Wait what?? Niet iedere bruid zou het kunnen waarderen als zoiets gebeurt op hun grote dag. Maar haar ogen straalden van opwinding toen ze het vertelde. Ze was misschien nog wel het meest enthousiast van iedereen over dit idee.

De hele dag heb ik dit stel wat extra in de gaten gehouden en merkte dat hij steeds zenuwachtiger werd naarmate de avond dichterbij kwam. Stiekem vond ik het heerlijk dat ik in het complot zat en wist wat voor bijzonders er ging gebeuren. Ik kan je vertellen, een aanzoek fotograferen is altijd bijzonder, maar deze avond was next level. Het plan was om in plaats van het boeket weg te gooien, haar bloemen zou afgeven aan een van haar besties.

Het grote moment

In eerste instantie geen idee hebbende van wat er gebeurde werd ze door 3 man omgedraaid naar waar haar vriend zat. Op één knie, met een ring in zijn handen, hele klamme handjes en met geen mogelijkheid woorden uit zijn mond krijgend. Het was zo aandoenlijk! En de vriendin? Die had echt niks door, ze was helemaal verrast! De tranen van geluk stroomden over haar wangen, het was een emotioneel rollercoaster!

Mijn camera klikte als een malle, ik wilde elk kostbaar moment vastleggen. Serieus, ik voelde me zo vereerd om deel uit te maken van zo’n intiem en belangrijk moment in hun leven. De liefde en blijdschap waren gewoon tastbaar. Ik kreeg er echt kippenvel van. En ook toen het moment voorbij was, heb ik nog een minuutje staan natrillen van excitement.

Natuurlijk ging het feest daarna helemaal los! Champagne, gelukwensen, en iedereen die maar blijft lachen. Deze groep vrienden is gewoon als een grote familie. De energie was top en ik kon gewoon niet stoppen met glimlachen.

Als fotograaf is dit nou precies waarom ik mijn werk zo fantastisch vind. Het vastleggen van dit soort momenten, het delen van hun liefde en vreugde, het raakt me echt tot in mijn hart. Ik wil ook even een shout-out geven aan al die geweldige mensen die mij het vertrouwen geven om hun speciale momenten vast te leggen. Jullie rocken!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit verhaal te lezen. Ik wil de komende tijd meer van dit soort verhalen met je delen, want ik ben getuige van zoveel mooie momenten op een bruiloft.

Maar denk je nu he, wat een tof idee om foto’s te hebben van mijn aanzoek? Ik fotografeer deze met liefde! Want hoe tof is het om zo’n bijzonder moment vereeuwigd op beeld te hebben?

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?