Festival bruiloft organiseren

 In Inspiratie

Zomer, het festivalseizoen is in volle gang! Ben jij een echte festival lover en ga je trouwen? Wil je dat gevoel ook krijgen op je eigen bruiloft? Organiseer dan een festival bruiloft! Ik help je op weg met tips en inspiratie.

Inspiratie voor jouw festival bruiloft

Een festival bruiloft is een fijne ongedwongen manier om jullie liefde te vieren. Geen stijve bedoeling, maar een gezellig feestje met dito muziek en lekkere hapjes. De ultieme bruiloft waar al je gasten van zullen genieten.

Bij een festival bruiloft denk ik aan:

  • Foodtrucks, cocktail stations en barbecue’s;
  • romantische tenten, behangen met lichtjes;
  • veldbloemen in rustieke vazen op lange tafels;
  • Lampionnen in de bomen.

Echt inspiratie opdoen voor jouw festival bruiloft? Neem eens een kijkje op Pinterest. Ik adviseer al mijn bruidsparen om een moodboard te maken, zo krijg ik een goed beeld van wat voor sfeertje hun bruiloft gaat worden en wat zij graag terug willen zien. Hier lees je meer over mijn werkwijze als trouwfotograaf.

Pinterest is natuurlijk hét platform waar je volop tips en adviezen vindt om van jouw festival bruiloft een onvergetelijke dag te maken! Maak je eigen moodboard en vind de stijl die bij jullie past.

Wat moet je allemaal regelen voor een festival bruiloft?

Net als bij elke andere bruiloft komt er een hoop kijken bij het organiseren van een festival bruiloft. Waar je voor kiest is natuurlijk ontzettend smaakafhankelijk! Er is zoveel mogelijk… waar moet je allemaal aan denken? Ik help je een eindje op weg met mijn checklist:

  • Wat is jullie muzieksmaak?! Geen festival is hetzelfde, voor welke sfeer ga jij? Dance, Nederlandstalig, Country, Akoestisch? De muziek is bepalend voor de sfeer van je festival bruiloft. Waar luisteren jullie graag naar? Als je dat weet kun je verder met stap 2!
  • Stem de styling van je festival bruiloft af op de muziek die je hebt uitgekozen. Ga je voor ingetogen of kleurrijk? Romantisch of bohemien? De juiste styling maakt jouw eigen festival bruiloft helemaal af!
  • De liefde van de bruid gaat door de maag, toch? 😉 Vergeet zeker niet om voor lekker eten te zorgen op je wedding day. Niets zo gezellig als met je vrienden en familie genieten van smaakvolle hapjes uit foodtrucks. Wat denk je van een ijscokar? Een pizzamobiel? En een verrijdbare cocktailfiets? De keuze is reuze!

Last but not least, je wil natuurlijk nog jarenlang kunnen nagenieten van jouw festival bruiloft. Daarom vind je het belangrijk om goede foto’s te hebben waarop de sfeer van de dag echt wordt gevangen. Daar heb je een goede trouwfotograaf voor nodig! Als trouwfotograaf leg ik bruidsparen graag vast zoals ze zijn; ongedwongen zichzelf. Dat past helemaal bij jullie festivalsfeer! Neem contact met me op om kennis te maken.

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
bijzonder aanzoek
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?