Bijzonder huwelijksaanzoek

 In Inspiratie

Je weet het zeker. Met hem/haar wil je trouwen. Je kan niet wachten om de rest van jullie leven samen door te brengen. Je wil je partner graag op een originele manier ten huwelijk vragen, maar je kunt wel wat inspiratie gebruiken voor een bijzonder huwelijksaanzoek.

Weet je, ik geloof dat het meest bijzondere huwelijksaanzoek een persoonlijk huwelijksaanzoek is. Wat je ook bedenkt, vraag je af of het bij je partner past en of zij/hij je geplande verrassing leuk zal vinden. Je wil tenslotte wel een ja horen als antwoord op je vraag 😉

bijzonder aanzoek

Originele ideeën voor jouw huwelijksaanzoek

Oké, sommige ideeën voor een huwelijksaanzoek zijn misschien niet alledaags, maar je vraagt per slot van rekening ook niet elke dag iemand ten huwelijk? Wat mij betreft mag het best een beetje over the top zijn. Laat je inspireren en… veel plezier met vragen!

  • Is je partner gek op puzzelen? Maak een gepersonaliseerde woordzoeker. Van de letters die overblijven kun je de vraag “wil je met me trouwen?” maken.
  • Behang je muur met foto’s van jullie samen, zo ben je omringd door jullie mooiste momenten terwijl je de Grote Vraag stelt.
  • Span een lint door jullie huis waar je allemaal kleine briefjes met lieve dingen / complimentjes aan hangt. Op het laatste briefje vraag je hem/haar ten huwelijk. Ahhhh!
  • Neem je partner mee naar zijn/haar favoriete band, artiest of cabaretier. Kijk of je de artiest kan betrekken in je huwelijksaanzoek of klim op het podium als je de vraag stelt.
  • Weet je nog waar jullie eerste date plaatsvond? Ga terug in de tijd en herbeleef jullie eerste date! De vlinders van toen komen weer helemaal terug, het perfecte moment voor een bijzonder huwelijksaanzoek.
  • Echte Bourgondiërs? Plan een picknick met het lievelingseten van je partner en verstop de ring in de picknickmand.
  • Is je liefje into gadgets en techniek? Maak een eigen website voor hem/haar (niet zo tech-savvy? Een besloten Instagramprofiel kan ook). Zet de pagina vol met lieve gedichtjes, berichtjes en foto’s en als klap op de vuurpijl volgt natuurlijk het aanzoek! Als dat geen leuk idee is voor een huwelijksaanzoek dan weet ik het ook niet meer.
  • Hebben jullie kinderen? Vraag hen om met stoepkrijt een weg naar jullie huis te tekenen vol hartjes. Aan het einde van het pad, voor de deur staan de magische woorden “wil je met me trouwen?”.
  • Maak een gepersonaliseerde Spotify Playlist met alle favoriete liedjes van je partner. Eindig met “I think I wanna marry you” van Bruno Mars.
  • Liefde gaat door de maag. Kaarsje, wijntje en een kokkerellende bijna-verloofde is waarschijnlijk precies waar je partner blij van wordt. Als toetje serveer je de verlovingsring.
bijzonder aanzoek

En, en, en… heeft je partner JA gezegd? Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Denk nog eens aan mij als jullie de bruiloft aan het plannen zijn en nog op zoek zijn naar een bruidsfotograaf 😉

Ps. Wouter deed zijn huwelijksaanzoek tijdens een fotoshoot! Misschien iets voor jou?

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?