Het huwelijksaanzoek - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Het huwelijksaanzoek van Wouter en Claudia -

Loveshoot

Bucketlistalert!

Ik schreef al eerder een blog met verschillende soorten fotoshoots en opdrachten die ik heel graag nog eens wilde doen. Wat stipt bovenaan staat: een huwelijksaanzoek fotograferen!

Toen ik begin oktober een berichtje van Wouter kreeg met daarin dat hij zijn vriendin ten huwelijk wilde vragen tijdens een fotoshoot zat ik dan ook stuiterend op mijn stoel. Wat leuk! Ja dat wilde ik dolgraag doen.

Voorbereidingen

Flink wat mailtjes heen en weer. Waar spreken we dan af, wat wordt HET teken, waar moeten we nog meer aan denken en hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze niets verwacht.

Wouter had Claudia meegelokt in de veronderstelling dat ze iets gingen doen, maar wat nog een verrassing was. Ze zagen mij en hij probeerde nog te zeggen dat we een vogelzoektocht gingen doen in het bos, maar mijn camera verraadde wel al een beetje dat we andere plannen hadden. Wat een leuke verrassing!

Ondertussen was ik net als Wouter lekker gespannen. Want wat als ik nu net het verkeerde zei en de hele verrassing verklapte? Maar gelukkig viel dat wel mee. We maakten eerst wat normale foto’s als die ik ook bij een normale loveshoot zou maken en toen we een mooi herfstig plekje hadden gevonden was het tijd voor HET moment. Ik gaf het opdrachtje wat we als teken hadden besproken en achter de rug van Claudia ging Wouter op zijn knieĆ«n.

Tranen van geluk en een volmondig JA. Wat een mooi moment! Hoe tof is het om dit bijzondere huwelijksaanzoek als tastbare herinnering vastgelegd te hebben?

Liefs, Denise

Hopelijk breng ik met deze blog mensen op ideeen, want ik zou het heeel gaaf vinden om dit nog een keer te mogen doen. Dus ben jij van plan om je partner binnenkort ten huwelijk te vragen? Stuur me dan zeker een berichtje! Samen gaan we ervoor zorgen dat dit een moment wordt dat jullie nooit meer vergeten.