Het huwelijksaanzoek van Wouter en Claudia

 In Loveshoot

Bucketlistalert!

Ik schreef al eerder een blog met verschillende soorten fotoshoots en opdrachten die ik heel graag nog eens wilde doen. Wat stipt bovenaan staat: een huwelijksaanzoek fotograferen!

Toen ik begin oktober een berichtje van Wouter kreeg met daarin dat hij zijn vriendin ten huwelijk wilde vragen tijdens een fotoshoot zat ik dan ook stuiterend op mijn stoel. Wat leuk! Ja dat wilde ik dolgraag doen.

VOORBEREIDINGEN

Flink wat mailtjes heen en weer. Waar spreken we dan af, wat wordt HET teken, waar moeten we nog meer aan denken en hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze niets verwacht.

Wouter had Claudia meegelokt in de veronderstelling dat ze iets gingen doen, maar wat nog een verrassing was. Ze zagen mij en hij probeerde nog te zeggen dat we een vogelzoektocht gingen doen in het bos, maar mijn camera verraadde wel al een beetje dat we andere plannen hadden. Wat een leuke verrassing!

Ondertussen was ik net als Wouter lekker gespannen. Want wat als ik nu net het verkeerde zei en de hele verrassing verklapte? Maar gelukkig viel dat wel mee. We maakten eerst wat normale foto’s als die ik ook bij een normale loveshoot zou maken en toen we een mooi herfstig plekje hadden gevonden was het tijd voor HET moment. Ik gaf het opdrachtje wat we als teken hadden besproken en achter de rug van Claudia ging Wouter op zijn knieën.

Tranen van geluk en een volmondig JA. Wat een mooi moment! Hoe tof is het om dit bijzondere huwelijksaanzoek als tastbare herinnering vastgelegd te hebben?

Liefs, Denise

Heeft deze blog je op ideeën gebracht? Nou, super! Want dit moment is te bijzonder om niet vastgelegd te hebben. Lees hier alles over het laten fotograferen van jouw huwelijksaanzoek.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?