Ultimate Bruiloft Planner

Ben jij bij het plannen van jouw bruiloft al snel het overzicht kwijt?

Dat is helemaal niet gek. Waarschijnlijk heb jij geen ervaring met het plannen van een bruiloft, dus is het meer dan logisch dat je niet helemaal weet wat erbij komt kijken. Geen nood! Ik heb de perfecte tool voor jou gecreëerd. Zo schep jij direct orde in de chaos en kun je echt genieten van het plannen van jullie droombruiloft.

Het plannen van jouw bruiloft extra leuk gemaakt

Toen ik zelf begon met het plannen van mijn eigen bruiloft, merkte ik al snel dat hier ontzettend veel tools voor te vinden zijn. Wat ik echter ook merkte is dat er voor mij geen enkele echt compleet voelde. Er was alleen ruimte om het budget bij te houden of enkel een functie voor de gastenlijst of vond ik het platform niet prettig. En dan raakte het al snel in de vergetelheid. Terwijl ik echt dat overzicht nodig heb!

Dus ik maakte gewoon mijn eigen bruiloft planner! In de online productiviteitssoftware Notion heb ik een mega complete bruiloft planner gemaakt, waarmee ik zonder gedoe en met veel overzicht mijn eigen bruiloft tot in de details heb kunnen organiseren. En nu is de beurt aan jou!

Met de Ultimate Bruiloft Planner:

  • kan jij de rust en het overzicht blijven behouden, zodat je echt kunt genieten van deze leuke tijd.
  • krijg je ontzettend veel tips vinden om van jouw bruiloft een NOG groter succes te maken.
  • vraag je je af waarom anderen het plannen van een bruiloft zoveel werk vinden.

Wat krijg je precies

Met de Ultimate Bruiloft Planner was het plannen van een bruiloft nog nooit zo eenvoudig! In één tool alle informatie bij de hand, zodat je orde in de chaos kan scheppen.

  • Toegang tot een uitgebreide planningtool met 17 volledig invulbare pagina’s die gaan helpen om heel relaxt jullie droombruiloft te plannen.
  • Een geautomatiseerd budgetoverzicht waarmee jullie uitgaven goed in de gaten gehouden kunnen worden
  • Al jullie gasteninformatie eenvoudig op één plek. Waaronder aanwezigheid, adresgegevens en dieetwensen.
  • Een uitgebreide, vooraf ingevulde to do lijst die je eenvoudig zelf kunt aanvullen of enkel hoeft te voorzien van deadlines.
  • Canva templates om de planner te kunnen personaliseren met jullie eigen foto’s.
  • Enorm veel tips en tricks om jullie op weg te helpen met het plannen van jullie bruiloft.
  • En nog veel meer!

Wauw! Wat een fijne tool. Denise, je hebt het plannen van onze bruiloft zoveel leuker en makkelijker gemaakt. Hij is makkelijk in gebruik en zit boordevol super handige tips over dingen waar wij nog niet eens over na hebben gedacht. Echt top! – Inge, trouwt in augustus 2024

Omdat ik deze planner nu voor het eerst lanceer, geef ik een idiote korting van €22! Deze is maar tijdelijk, dus twijfel niet en druk op de knop hieronder.

Van €59 nu voor €37!

Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?