Trouwen met kerst

 In Inspiratie

December is echt mijn favoriete maand van het jaar. Lichtjes en kaarsjes overal. Warme dekentjes. Met een kopje thee op de bank. Familie en vrienden om je heen. Echt, als je het mij vraagt is december met recht de gezelligste tijd van het jaar.

Hoe leuk zou het zijn om een extra feestje te vieren in deze feestelijke maand? Ben je gek op Kerst? Dan is trouwen met Kerst misschien wel de piek op jouw boom!

Past trouwen met Kerst bij jou?

Babs met kerstlampjes

Doe de Kerstbruiloft mini-quiz!

Vraag 1: Houd je van kleuren als rood, groen, goud en wit?

A. Ja

B. Nee

Vraag 2: Ben je gek op lichtjes en kaarsjes?

A. Ja

B. Nee

Vraag 3: Drink je graag glühwein, warme chocolademelk of een lekker kopje thee?

A. Ja

B. Nee

Vraag 4: Deins je niet terug voor een beetje kou (en misschien wel sneeuw, hoe romantisch!) op je trouwdag?

A. Ja

B. Nee

Vraag 5: Is een kerstdiner met vrienden en familie voor jou de ultiem gezellige avond?

A. Ja

B. Nee

Vraag 6: Word je vrolijk van kerstmuziek?

A. Ja

B. Nee

 

4 of meer keer ja? Dan is een kerstbruiloft echt wat voor jou! En het heeft stiekem ook nog een paar voordelen:

  • Veel trouwlocaties en leveranciers zoals een trouwfotograaf hebben een betere beschikbaarheid in de wintermaanden, en zijn soms zelfs goedkoper.
  • Je hoeft niet lang na te denken over een thema; Kerst it is!
  • Het kerstthema voor je bruiloft kun je overal in doorvoeren. Van de decoratie, muziek en catering, tot de bedankjes, kleding en het de uitnodiging.
  • Over decoratie hoef je je hoofd misschien niet eens te breken. Grote kans dat jouw trouwlocatie al kerstig is aangekleed.

Ga je trouwen met Kerst? Ik kom jullie merry bruiloft graag vastleggen, sterker nog, een kerstbruiloft staat op mijn bucketlist. Helpen jullie me om hem af te vinken? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken en… Fijne kerstdagen!

trouwfoto met kerstlampjes

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?