Mijn fotografie bucketlist

 In Mijn bedrijf

Ik vind dat iedereen mag dromen. Daar doe ik heerlijk aan mee. Sommigen dromen over een auto, een prachtig huis, een leven wat voor hun ontzettend waardevol is, en ik droom over bepaalde foto’s die ik ooit nog hoop te maken. Dit zijn bijvoorbeeld speciale locaties waar het me ontzettend tof lijkt om te fotograferen, maar ook specifieke thema’s. Mijn fotografie bucketlist eigenlijk. En ik zou in de komende jaren zoveel mogelijk van deze lijst willen afstrepen (Waarschijnlijk komen er vast wel ook nog wat nieuwe dingen bij. Een meisje moet bijven dromen toch?). Maar dit kan ik alleen met jouw hulp! Ga je bijvoorbeeld trouwen in het buitenland of zie je een thema voor een fotoshoot die je wel aanstaat? Let me know! Ik ga heel graag met jullie mee om prachtige foto’s te maken en mijn fotografie bucketlist af te strepen.

 • Bruiloft in Nederland
  • Midden in het bos
  • In een kas
  • Op het strand
 • Bruiloften in Europa
  • In Toscane
  • Op Ibiza
  • In de Ardennen
  • In Santorini
  • In zuid-italie
  • In de Schotse hooglanden
  • In Frankrijk
 • Bruiloften buiten Europa
  • Tussen de bergen in Amerika
  • In Indonesië
  • Op Hawaii
  • In Australie
 • Loveshoot binnen Nederland
 • Loveshoot buiten Nederland
  • In de straten van Parijs
  • In de Algarve
  • In de Londense weggetjes

Zie je hier nu iets tussen waarvan je denkt oh dat is gaaf! Of is jullie bruiloft toevallig al gepland op een locatie die in mijn lijst voorkomt, maar heb je nog geen fotograaf? Stuur me dan zeker een berichtje! Ik zou het ontzettend tof vinden om samen mooie herinneringen te gaan maken!

Liefs Denise

Recent Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?