Trouwen bij Landgoed Brakkesteyn | Bruidsfotograaf Nijmegen

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

Soms heb je van die bruiloften waar je extra naar uitkijkt. Omdat je bijvoorbeeld vanaf de start een hele leuke klik met het stel hebt, omdat ze hele toffe plannen hebben of omdat ze op een locatie trouwen die al een tijdje op je bucketlist stond.

Deze bruiloft van Max en Jolijn bij Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen had alle drie above. Een gezellig, fotogeniek stel. 2 geweldige kinderen en een prachtige trouwlocatie. Mijn dag kon al niet meer stuk!

Knusse voorbereidingen

Ik ontmoette het stel in de ochtend op de locatie. Haar en make-up waren al gedaan, dus we konden direct met het aankleden beginnen. Precies zo chaotisch als je verwacht met 2 kleine kinderen, maar wel een heerlijke gezelligheid. Enige tijd later stond iedereen klaar en konden we beginnen met de first look en de fotoshoot op Landgoed Brakkesteyn.

Trouwen bij Landgoed Brakkesteyn

Na de fotoshoot was het tijd om te gaan trouwen! Een rustig stukje op het landgoed was prachtig versierd en helemaal klaar voor een persoonlijke ceremonie. Met een zorgvuldig uitgekozen babs en live muziek zorgde het voor echt een eigen tintje. Zet er nog eens twee rondrennende kids bij en het feestje is compleet. Een trouwceremonie met een lach en een traan. Precies waar ik als fotograaf van hou!

Een Brabants knalfeest in Nijmegen

Na een gezellige borrel en heerlijk diner was het tijd om alle spanning van de dag eraf te dansen. En hoe kan dat beter dan met de Udense volkszanger Danny Robben . Een fantastisch feest, met alleen maar dansende mensen en gezelligheid. Toen ik aan het einde van die avond in de auto vanuit Nijmegen richting Beek en Donk zat, kon ik niets anders dan alleen maar glimlachen. Wat een prachtige dag, een heerlijk gezin en een fantastische herinnering heb ik mogen fotograferen.

Liefs Denise

Leveranciers

Fotograaf: Denise van Duren Fotografie

Trouwlocatie: Landgoed Brakkesteyn

Bruidsjurk: Bruidsgalerie van de Wetering

Trouwpak: Suitsupply

Bloemen & Styling: Bloemen van Evelien

Haar en Make-up: Mooizo Beautycenter

DJ: B11 Events

Live muziek: Jermaine Fleur & Danny Robben

Bruidstaart: Zoet Nijmegen

Babs: Huwelijksbootje

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Bruidegom leest geloften voor aan zijn bruid
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?