Trouwen bij Kasteel Tongelaar | Bruidsfotograaf Mill

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

Wat was dit weer een feestje zeg! Mijn eerste bruiloft bij Kasteel Tongelaar in Mill, en dan ook nog met zo’n leuk bruidspaar. I’m a lucky gall!

De mannen- en vrouwenafdeling

Anniek, Ruberto en hun 2 kids splitsten zichzelf in de ochtend op. De meiden en de jongens apart. Ik begon bij Anniek waar zij, dochterlief en later ook moeder en schoonmoeder druk in de weer waren met haar en make-up. Eén grote gezellige bende. Heerlijk om daarmee in de ochtend te kunnen beginnen. Daarna keek ik even bij de overburen waar Ruberto zich ging omkleden.

En toen was het grote moment daar, een heel tof first look moment. Eerst zagen mama en zoon elkaar voor het eerst, vervolgens papa en dochter en daarna het volledige gezin. Zo leuk als dingen net iets anders worden ingestoken!

Het was een heerlijke dag met prachtig weer. Perfect voor de fotoshoot die we rond het terrein van kasteel Tongelaar deden. Ideaal wanneer je de fotoshoot gewoon op je eigen trouwlocatie kunt doen, in plaats van ergens naartoe te moeten rijden.

Trouwen op Kasteel Tongelaar, Mill

Daarna was het tijd voor het ja-woord! Wat een heerlijke ceremonie. Lekker veel lachen en mooie, persoonlijke momenten met stukjes van de kinderen. Zo leuk dat zij ook een mooie bijdrage leverden. Daarmee wordt een ceremonie zo ontzettend veel persoonlijker en waardevoller.

Bourgondische bruiloft ten top

Een van de eerste dingen die Anniek en Ruberto tegen mij zeiden was dat het een dag moest worden waar iedereen van kon genieten. Met goed eten, gezelligheid met elkaar, een drankje erbij. En oh oh oh wat maakten zij dit waar. Geen enkel moment dat ik als fotograaf een ietwat moeilijk kijkende gast tegenkwam. Enkel blije gezichten en mensen die zich uitstekend vermaakten. Niet alleen overdag, maar ook zeker in de avond! Waarbij ik pas bij de laatste muzieknoot mijn camera neerlegde om weer richting huis te gaan.

Nog steeds vind ik het heerlijk om de foto’s van deze prachtige bruiloft bij Kasteel Tongelaar terug te kijken. Alleen maar warme herinneringen. Dank voor jullie vertrouwen lieve Anniek en Ruberto!

Liefs Denise

Make up bij bruid en haar dochter
Moeder en broer kijken in bruidegoms trouwpak jasje
Vader en dochter zien elkaar voor het eerst op bruiloft
Vader en dochter wachten op moeder en zoon in trouwkleding
Gezin ziet elkaar voor het eerst op bruiloft
Gezin wandelt tijdens trouwfotoshoot
Trouwfoto - gezin zittend op bankje
Bruidsfoto bruid en bruidegom
Bloemenmeisje strooit blaadjes bij ceremonie
Bruid komt met zoon aan bij trouwceremonie
Overzicht trouwceremonie. Kasteel tongelaar op achtergrond
Bruid en bruidegom delen elkaars geloften
Kinderen worden geknuffeld na overhandiging cadeautje
Proostmoment met gezin op bruiloft
Taart wordt aangesneden door bruidspaar. Kinderen kijken toe
Groepsfoto mannen met bier
Groepsfoto vrouwen met champagne
Bruidspaar krijgt cadeau tijdens diner
Trouwgezelschap loopt naar feestlocatie
Bruidspaar opent feest met speech
Dansende mensen op trouwfeest
Dansende mensen op trouwfeest
Dansende mensen op trouwfeest
Dansende mensen op trouwfeest
Portret bruidspaar met lampionnen in bomen

Leveranciers

Fotograaf: Denise Van Duren Fotografie
Trouwlocatie: Kasteel Tongelaar – Mill
Bruidsjurk: Le Michel Bruidsmode
Trouwpak: Salvatore Vacerra
Make up: Make-Up By Anouk
Haar: Hairstylz
DJ: Draaimeesters

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?