Bruiloft in Breda | Lilian en Ronald

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

Mijn eerste bruiloft in Breda

Zo leuk! Waar ik voorgaande jaren voornamelijk bruiloften in omgeving zuid-oost Brabant had, mocht ik in 2021 ook vaak de andere kant van Brabant ontdekken. De bruiloft van Lilian en Ronald was mijn eerste trouwerij in Breda. Wat veel leuke plekjes!

Voorbereidingen in Prinsenbeek en Breda

Ik begon de dag bij Ronald in Prinsenbeek. Daar hielpen zijn ouders en broer hem met de voorbereidingen op de grote dag. Als er één ding me heel goed is bijgebleven is het als je das maar goed zit! Papa was steeds net niet tevreden met de knoop, waardoor deze maar liefst 7 keer opnieuw gestrikt moest worden. Hij zat de rest van de dag dan ook wel perfect!

Daarna ging ik door naar Lilian waar zij met een club vrouwen zichzelf aan het voorbereiden was. Emoties liepen al snel hoog op, zeker toen mama hielp met het aankleden van Lilian. En hoe kan dat anders? Wat zag ze er prachtig uit! Vervolgens kwam papa haar ophalen voor HET grote moment, de eerste ontmoeting.

Op naar het trouwlaantje

Een van de vragen die ik tijdens het detailgesprek stel is: waar gaan jullie elkaar voor het eerst zien? Nou, daar hadden Lilian en Ronald iets leuks op bedacht. In Prinsenbeek heb je namelijk het Trouwlaantje. Hoe toepasselijk! Het was even passen en meten tussen alle marktkraampjes, maar het is in ieder geval een hele originele plek voor de eerste ontmoeting!

Fotoshoot bij De Vlaamsche Spijcker

Waar ga je trouwfoto’s maken als je in Breda trouwt? Juist, niet in Breda, haha. Lilian en Ronald hadden een fotolocatie gevonden met een PRACHTIGE tuin die we helemaal konden gebruiken voor de mooiste trouwfoto’s. Zo gaaf!

Time to get married!

En dan was eindelijk dat grote moment daar, het moment waarop Lilian en Ronald elkaar eeuwige trouw beloven. De wettelijke ceremonie was in de mooie binnenzaal van STRND in Breda. Een hele persoonlijke ceremonie, met een geweldige speech van een van de beste vriendinnen. Veel beter dan dat wordt het niet.

 

Maar dat was nog niet alles! Na deze ceremonie volgde er nog een kerkelijk huwelijk in het centrum van Breda. Best of both worlds!

Afsluiten met een klein proostmomentje in eigen tuin

Omdat in deze tijd de horeca gesloten was, moest er een ander plan worden bedacht om de dag fijn af te sluiten. Hoe fijn is het om dat in eigen tuin te kunnen doen. Een handjevol gasten waren aanwezig om te proosten op het bruidspaar. En zo zie je maar, een bruiloft hoeft niet allerlei toeters en bellen te hebben om mooi, gezellig en memorabel te zijn. Zelfs met een klein clubje wordt een bruiloft in Breda er eentje om nooit te vergeten!

Liefs Denise

Leveranciers

Trouwlocatie: STRND Breda

Fotolocatie: De Vlaamsche Spijcker

Trouwjurk: ANKII My Vintage Boudoir

Trouwpak: Roka

Haar: Knippen Enzo

Visagie: Puur by Hanneke

Taart: Snoreo’s

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recent Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?