Loveshoot in de peel | Naomi en Ronny

 In Loveshoot

Even oefenen voor de grote dag

Spannend, zo’n fotoshoot op je bruiloft. Het idee dat je moet poseren, stijf lachen naar de camera. Ik bewijs je dat dat echt niet nodig is! Of ja, Naomi en Ronny bewijzen dat in deze blog. Voor hun bruiloft ontmoeten we elkaar al eens eerder voor een hele leuke loveshoot. Midden in de Peel.

Nu hoefde ik met deze twee weinig aanwijzingen te geven. Niet normaal hoeveel lol zij samen konden hebben, en werkelijk om helemaal niks. Ja, ik hou ervan! Een loveshoot in de peel moet ook niet stijf en suf zijn. Het draait bij mij juist om plezier maken met elkaar. Mooie herinneringen maken samen. EN zorgen dat de kriebels voor de bruiloft als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Liefs Denise

Recent Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?