Creatieve trouwfotograaf

 In Inspiratie

Op zoek naar een creatieve trouwfotograaf? Jullie hebben me gevonden!

Daar komt de bruid…! Oh wat een leuke tijd komt eraan voor jullie. Ik weet er alles van, ik ben momenteel mijn eigen bruiloft aan het plannen. Er is zoveel leuks om uit te kiezen!

Misschien lijken jullie wel op mij? En doen jullie het net even ‘anders dan anders’? Qua kleding, dagindeling, locatie, themafeest of invulling van jullie bruiloft?

Met zo’n originele dag voor de boeg willen jullie natuurlijk geen standaardfoto’s. Dat begrijp ik heel goed! Op zoek naar een creatieve trouwfotograaf? Jullie hebben me gevonden!

Gekke trouwfoto’s

Laat die gekke trouwfoto’s maar aan mij over! Al is gek misschien niet het juiste woord, wat denken jullie van te gekke trouwfoto’s?

Wat ik daarmee bedoel is dat jullie van mij geen standaard foto’s hoeven te verwachten. Geen geposeerde kiekjes waarin iedereen recht in de camera kijkt. Nee, ik ben helemaal voor spontane foto’s. Ik ga mee in het moment en de sfeer van jullie bruiloft. Een spontane polonaise? Ik leg hem vast! Een hysterisch karaoke-moment, gekke twerk, hilarisch onderonsje of niet-te-voorkomen blunder? Klik-klak, gevangen op beeld. Dit zijn de momenten die jullie willen onthouden. De foto’s die een plekje krijgen in jullie trouwalbum en die jullie misschien wel aan de muur hangen. Mijn stijl van fotograferen wordt ook wel journalistieke bruidsfotografie genoemd.

Vertel me alles over jullie unieke bruiloft. Wat hebben jullie voor ogen? Hebben jullie zelf een idee bij de stijl foto’s die jullie mooi vinden? Een moodboard maken mag altijd en geeft mij richting voor de (te) gekke trouwfoto’s van jullie grote dag!

golden hour wedding shoot

Wat kost een trouwfotograaf

Klinkt dit als muziek in jullie oren? Dan willen jullie nu vast weten wat dat kost! Verrassingen zijn soms leuk, maar niet als het over kosten gaat. I hear you! Daarom werk ik met een vaste all-in prijs. What you see is what you get. Makkelijk voor mij, fijn voor jullie. Ik ben 12 uur (of langer als jullie me extra inhuren) aanwezig op jullie bruiloft en fotografeer alles wat los en vast zit!

Binnen een week kunnen jullie vast stiekem kijken naar de online galerij, daarna volgt het trouwalbum. Graag vertel ik jullie meer over de kosten van mij als jullie trouwfotograaf.

Liefs Denise

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?