Bruidsfotografie de Biesenhof | Danny & Ellen

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

Soms heb je van die bruiloften waar je ontzettend naar uitkijkt (don’t get me wrong, ik houuuuu van mijn werk en van iedere bruiloft die ik mag fotograferen. Maar soms spreekt de stijl me nog extra aan) en dat was deze bruiloft in Limburg van Danny en Ellen.

Direct bij het eerste gesprek was er een hele leuke klik en nog geen 5 minuten nadat we alles hadden afgerond kreeg ik al het groene licht en mocht ik hun datum vastleggen. Wat een feestje!

Bruidsfotografie bij de Biesenhof | Geleen, Limburg

Afgelopen mei was het dan eindelijk zover! Trouwen in het Limburgse Geleen op de prachtige locatie de Biesenhof. Volledig gehuld in Italiaanse sferen, prachtige styling en heel veel persoonlijke touches. I loove it!

De ochtend startte ik bij Danny, waar hun kleine spruit Sem al genoeg praatjes had om de hele dag weer vooruit te kunnen. Daarna vertrok ik al naar de trouwlocatie, waar Ellen zichzelf ging omkleden. Een grote gezelligheid tussen al die vrouwen, ik ga daar ontzettend goed op.

En toen was daar tijd voor de ceremonie. Met het prachtige weer van die dag werd de ceremonie natuurlijk buiten gedaan. Heerlijk in het groen, met mooie geloften waarbij meerdere traantjes werden gelaten. Ik hou ervan wanneer bruidsparen hun gevoelens durven te uiten voor hun gasten. Zoveel persoonlijkheid, emoties en mooie reacties.

Dineren in open lucht en dansen tot je erbij neervalt

Een hele relaxte middag volgde. Een borrel met taart, fotoshoot met kleine Sem, groepsfoto’s en een heerlijk driegangen diner aan een prachtig gedekte tafel. Meerdere speeches waarbij niemand het droog hield en gigantische lachbuien van alle verhalen van vroeger. Vervolgens maakten we tijdens het golden hour nog wat foto’s van dit knappe bruidspaar samen om daarna de voetjes van de vloer te laten gaan tijdens de openingsdans en het feest wat daarop volgde!

Lieve lieve Ellen en Danny, wat heb ik intens genoten van jullie prachtige bruiloft. Dank dat ik erbij mocht zijn!

Liefs Denise

Leveranciers

Trouwlocatie: De Biesenhof

Ceremoniemeester: Table Moments

Styling: Styled Stories

Bruidstaart: Peter Lemmens

Bloemwerk: Anne’s Mooiste

Photobooth: Feestphotobooth

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recent Posts
Kus van bruidspaar
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?